Подбор на персонал за Маркетинг и Продажби

Намерете най-добрите специалисти с умения в областта на Маркетинг и Продажби в България
По-бързо, по-лесно наемане на кадри за Маркетинг и Продажби. Намерете постоянни и временни кандидати с маркетинг умения, необходими за вашия бизнес.
Спестете време и усилия, като ни позволите да се справим с всички ангажименти за наемане на персонал и назначаване на интервюта

Top Skills Recruitment могат бързо да направят подбор на Маркетинг и Продажби и да намерят постоянни или временни високо квалифицирани кандидати в България. Те ще бъдат точно с тези, умения които вашият бизнес изисква за България и останалата част от Европейския съюз.

Създадохме база данни с предварително регистрирани кандидати за продажби и маркетинг, която ни дава възможност да реагираме бързо на нуждите ви.

Top Skills Recruitment постоянно следи нивото на бизнес промени на пазара на подбор на персонал в България и Европейския съюз, за да идентифицира тенденциите в тази област.

Затруднявате ли се да намерите подходящи кандидати за Маркетинг и Търговия със съответния опит?

Търсите ли подходящата агенция за подбор на специалисти по Маркетинг  и Търговия за вашия бизнес?

Ако се опитвате да намерите подходящите кандидати за маркетинг и продажби със съответния опит и квалификации, нашите специалисти за подбор са тук, за да ви помогнат.

Прекарахме много години в изграждането на ключови взаимоотношения с голям брой водещи рекламни агенции в България, маркетингови фирми и отдели за продажби. Поради това много висококвалифицирани и опитни специалисти по маркетинг и продажби са се регистрирали в Top Skills Recruitment. Нашите специалисти за подбор на кадри по маркетинг и продажби поддържат редовна комуникация с кандидатите от висок клас, които търсят да направят следващия си ход по стълбичката за тяхната кариера или цели или които могат да бъдат преследвани за по-добри перспективи.

Свържете се с нас днес, за да попълните бързо вашите ключови позиции за Маркетинг и Продажби.

Трябва да сте сигурни, че вашата инвестиция, осигурява правилните хора за позицията

Когато търсете да подберете персонал за маркетинг и продажби, трябва да сте сигурни, че инвестицията ви в намиране, обучение и наемане на подходящи хора за позицията носи голяма възвръщаемост.

Ние от Top Skills Recruitment разбираме, че дейностите в областта на Маркетинга и Продажбите в различните компании се различават в зависимост от индустрията.

Ако търсите работа, можем да ви помогнем да я получите при някои от най-добрите работодатели, тъй като имаме взаимоотношения с водещи организации, където има огромен капацитет за напредъка във функциите на маркетинга и продажбите.

Изградили сме силна мрежа в цяла България и други страни в Европейския съюз. Тези позиции ни направиха един от предпочитаните компании за подбор на специалисти за маркетинг и продажби за много организации. Нашето име се откроява и предпочита като партньори за подбор на персонал в областта на продажбите и маркетинга.

Ако се нуждаете от индивидуално решение за търговския персонал на вашата компания, ще се радваме да го намерим заедно. Можем да персонализираме целия ви маркетинг отдел, така че да отговаря на вашата организация.

Нашият набор от кандидати се разширява от завършилите и стажантите до опитни професионалисти в продажбите и маркетинга.

Ние предлагаме следните видове услуги по подбор на персонал:

Персонал от разстояние

Можем да намерим квалифицирани специалисти със съответната техническа подготовка, така че бързо да могат да започнат работа от разстояние.

Гъвкаво набиране

Ние предлагаме гъвкаво набиране на персонал, за да помогнем за управлението на динамични натоварвания, работа по проекти и отсъствия на служители.

Подбор на Маркетинг и Продажби за Постоянен персонал

Ние се справяме с целия процес на наемане, от промотиране на позицията и компания до разширяване на офертите и договаряне на заплащането.

Ние подбираме персонал за следните дисциплини Маркетинг и продажби:

Можете да разчитате на Top Skills Recruitment, за да получите най-добрите персонализирани решения и най-добри бизнес резултати.

Избор на кандидати, притежаващи правилните умения

Нашите експертни консултанти по маркетинг и набор на персонал на продажби гарантират, че кандидатите, които представяме, отговарят на вашите бизнес нужди в областта на продажбите и маркетинга. Нашата работа е да постигнем задълбочено разбиране на нуждите на вашия бизнес и да изградим стратегия за това как да подобрим бизнеса ви чрез персонала, който можем да ви предоставим.

След като разберем пазарния сценарий и работата на вашата компания, тогава ще започнем подбора на необходимия персонал.

Ние знаем, че има някои качества извън уменията за маркетинг и продажба, които новите ви служители трябва да притежават. Тези умения са свързани с поведенческите умения и отношението на човека. Като водеща агенция за подбор по маркетинг и продажби ние знаем, че кандидатите, които представяме, трябва да имат ориентация към вашата фирмена култура.

Top Skills Recruitment ще представи възможно най-подробно вашият бизнес на кандидати от висок клас, които отговарят на критериите Ви за специалист по маркетинг и продажби. Нашите специалисти за подбор ще обсъдят ролите за маркетинг и продажби, за които се търси персонал, ще създадат списък от подходящи въпроси за интервю и ще извършат психометрични и други тестове на кандидата, като част от нашия процес. Този процес ще ни помогне да гарантираме, че можем да изберем кандидати с подходящи маркетингови умения и качества, които да ви представим за официално интервю.

Дайте увереност на купувача и социално доказателство

Ясно адресиране на цените

Премахване на риска с гаранция

Защо да изберете агенция Top Skills Recruitment за подбор на Маркетинг и Продажби

Top Skills Recruitment има дългогодишен опит в намирането на качествени кандидати за разнообразен набор от специалисти по Маркетинг и Продажби. Нашите специалисти по подбор на маркетинг и продажби редовно общуват с кандидати притежаващи отлични качества, които търсят следващото стапало по кариерната си стълба или който може да бъде предпоставка за по-добри перспективи.

Дори и с по-силна конкуренция от всякога, ние имаме страхотен опит в набирането на специалисти по маркетинг и продажби от висок клас – тези от които се нуждаете.

Нашите консултанти по подбор на персонал се фокусират само върху намирането и привличането на най-добрите специалисти за позиции по Маркетинг и Търговия в цяла България и Европейския съюз.