Подбор на персонал за Аутсорсинг и Бизнес услуги

Намерете Най-Добре Квалифицираните Кадри в Бизнес и Аутсорсинг Сферата
По-бързо, по-лесно наемане в областите за аутсорсинг и бизнес услуги. Намерете постоянни и временни кандидати с отлични умения, необходими на вашия бизнес.
Спестете време и усилия, като ни позволите да се справим с всички ангажименти за наемане на персонал и назначаване на интервюта

Top Skills Recruitment има дългогодишен опит като HR агенция за аутсорсинг на бизнес процеси.

Тази услуга обхваща подбора на персонал за многоезични позиции за работа в кол-центрове и позиции за техническо обслужване на служители за аутсорсинг и мултинационални компании.

В Top Skills Recruitment използваме иновативни и взискателни процедури, осигуряващи професионални решения за персонал и ИТ аутсорсинг за водещи бизнеси в България и Европейския съюз.

Нашата основна цел е да разберем вашата организация и да разберете какво точно търсите. Съответно, ние ще приспособим модела си за набиране на персонал според нуждите на вашия бизнес, като коригираме нашите процеси, за да гарантираме гъвкавост и ефективна комуникация.

След това ще ви предоставим квалифицирани експерти и достойни членове на екипа, говорещи различни езици, които ще допринесат за успеха на вашия бизнес.

Нашият екип се състои от експерти в набиране на персонал за поддръжка в България и целия Европейски съюз. Сред голям набор от кандидати нашите служители могат бързо да идентифицират подходящия талант за вашия бизнес, точно когато имате нужда от това.

Ние извършваме проверки на квалификацията и езика и предварително интервюираме нашите кандидати за необходимия опит и квалификации за дадените позиции. Затова можете да разчитате на нас в намирането на най-добрия персонал за вашия бизнес.

Търсите ли международни и многоезични кандидати за новите си проекти?

Като международна HR агенция за аутсориснг на бизнес процеси и набиране на персонал със седалище в София, България Top Skills Recruitment успешно свързва кандидати и компании.

Ние сме добре познат доставчик на услуги по набиране на персонал в индустрията за обслужване на клиенти, а нашите клиенти са глобални организации.

Top Skills Recruitment поставя квалифицирани специалисти на работа в Контакт център, телереклами, Роли за управление на клиенти и обслужване и специалисти по поддръжка на клиенти.

Ние можем да бъдем вашият партньор за многоезични проекти, конкретни международни профили, начално ниво или изпълнителни директори.

Всяка седмица нашият екип за набиране на персонал подпомага многонационални фирми от цял свят да разширяват присъствието си в България и Европейския съюз. Точността и ефективността на наемането на персонал са изключително важни за успеха на многонационална бизнес операция.

Ние наемаме и настаняваме бизнес професионалисти, чиито умения ще помогнат на екипите, към които ще се присъединят.

Ние даваме приоритет на вашите работни места, докато изграждаме база данни от кандидати за вашите бъдещи позиции. Ние сме проактивни и можете да разчитате на нас да бъдем на разположение, винаги отзивчиви и способни да ви осигурим бърз и качествен подбор на персонал.

Масовият подбор и наемане с голям обем, които извършваме,  е услуга, насочена към организации, които набират голям брой персонал наведнъж.

Ние знаем как да планираме, организираме, изпълняваме и управляваме подбора за проекти с голям обем по начин, който оптимизира разходите, минимизира стреса и не носи нежелани изненади.

Всеки проект за масов подбор на персонал започва с изграждането на подробен план. Ние се фокусираме върху ясното разбиране на нуждите на клиента по отношение на профила на кандидата, включените времеви рамки и предпочитания метод за подбор. Стратегията ще бъде прегледана с клиента и при необходимост ще бъде предефинирана.

Това са някои от причините да изберете Top Skills Recruitment за подбор на персонал за телефонни центрове и позиции за техническа помощ:

  1. – Имаме ангажиран и опитен екип
  2. – Разполагаме с опитни професионалисти, проверени и готови да започнат различни позиции
  3. – Използваме персонализирана онлайн система, за да следим процеса на подбор на персонал и да следим изискванията, кандидатите и интервютата
  4. – Увеличаваме броя на квалифицираните кадри, назначени на работа, като същевременно намаляваме разходите за наемане и намаляваме времето за заемане на позицията.

Опитът за подбор на персонал ще повлияе на офертата, която кандидатът ще приеме.

Усилията и ресурсите, които сте инвестирали в създаването на кандидати със страхотен опит, имат смисъл само ако вашата агенция за набиране на персонал е в състояние да предложи същото.

В Top Skills Recruitment като HR агенция за аутсорсинг на бизнес процеси ценим разбирането на нашите кандидати в определяне на приоритетите им и грижа за цялостния процес при подбора, който те преживяват.

Големият и малкият бизнес зависят от наемането на най-добри умения за получаване на висококачествен талант, а тъй като това да се прави вътрешно, може да бъде обезсърчаваща задача.

Компаниите си партнират с доставчици на RPO, като Top Skills Recruitment, за да подкрепят вътрешните си екипи или цялостната функция за подбор, за да оптимизират процеса на придобиване на таланти и назначаването им.

Ние поставяме строги критерии при квалификация за работа от първата стъпка от нашия работен процес, за да не претоварваме вашата организация с неквалифицирани автобиографии.

Искаме да ви представим само напълно квалифицирани и подготвени кандидати.

Можем да подкрепим нашите клиенти със сезонно увеличение на броя на персонала, като предоставим на временните служители желани умения.

Ние използваме множество стратегии, за да идентифицираме кандидатите, което включва използването на портали, специфични за индустрията бази данни, местни проучвания, използващи нашата мрежа, социални медии и в някои случаи печатни медии.

В началото на процеса се извършва проверка на качеството на всеки кандидат. Това гарантира, че използваме най-ефективните източници.

Предоставяме на клиента пълни доклади и редовни актуализации за напредъка в процена на подбора.

Ние улесняваме офертите и тяхното приемане, като правим професионални референтни проверки, преглед на място и преглед на подбор на персонал.

Top Skills Recruitment е водещата консултантска фирма за набиране на персонал в България за кол центрове и индустрията за обслужване на клиенти. Ние специализираме в съчетаването на талантливи професионалисти с роли за повишаване на кариерата – от първа линия надзорни до изпълнителни и ръководни длъжности.

Нашите решения варират от индивидуални разположения до напълно нови екипи.

Подбора на хора с най-добри умения предлага персонализирана, професионална и ориентирана към резултатите услуга и затова ние вярваме, че кандидатът ще стане клиент в бъдеще.