Отключете пълния потенциал на бизнеса си с услугата за "Лизинг на персонал"!

Спестете време и разходи с услугата ни за лизинг на персонал!
Ние сме специализирани в предоставянето на квалифицирани и опитни специалисти на организации от всякакъв мащаб и от всички отрасли.

headhunting

Плюсове на услугата "Лизинг на персонал" или още наричана "Временна заетост":

По-ниски разходи

Лизингът на персонал може да помогне на компаниите да спестят пари, тъй като отпада необходимостта от наемане, обучение и обезщетяване на служителите на пълен работен ден.
Свържете се с нас

Справяне с най-натоварените периоди през годината

Тази услуга позволява на компаниите бързо и лесно да адаптират своите служители към променящите се бизнес нужди, без да се налага да поемат разходите и административната тежест, свързана с наемането и освобождаването им.
Свържете се с нас

Възможност за работа с отбрани професионалисти, без дългосрочен ангажимент

Съобразяваме се напълно с Вашите критерии и намираме кандидати, които да покрият всичките изисквания за работа.
Свържете се с нас

С какво ще Ви помогнем?

jobs in bulgaria for english speakers

Като доставчик на разнообразни услуги в сферата на човешките ресурси и подбора, ние знаем, че понякога е трудно да знаете откъде да започнете.

Свържете с нас за безплатна консултация, в която Вие да ни запознаете с Вашите нужди, а ние да Ви предложим най-добрите услуги за тях.

Какво казват за нас клиентите ни?

Христина ВасилеваRecruitment Manager
Прочетете повече
За нас е удоволствие да работим с Top Skills и сме много благодарни, че винаги получаваме тяхната подкрепа и помощ. Силно впечатлени сме от ефективността и всеотдайността на специалистите в компанията. Въпреки, че сферата на продажби не е за всеки, специалистите от Top Skills винаги ни помагат да намерим отлични кадри, които покриват нашите професионални изисквания. Комуникацията с тях е изключително лесна и безпроблемна. Работим с тях от дълго време и знаем, че винаги можем да разчитаме на тях.
Елена ШумановаHR Manager
Прочетете повече
Удоволствие е да се работи с TopSkills! Срещаме професионално отношение, ефективна комуникация и коректност във всички етапи на рекрутмънт процеса. Отличното познаване на изключително динамичния в днешно време пазар и едновременно с това на спецификите на търсените от нас профили, са гарантът за успешното ни сътрудничество. Благодаря ви!
Elina OtofeHR Manager
Прочетете повече
I highly appreciate our cooperation with Top Skills Recruitment. I can verify that they always meet our requirements and expectations. I highly appreciate professional concernment and communication skills of the recruiting consultants before the interviews and afterwards. They are both committed and supportive. Their service and client-satisfaction focus is always on the highest possible level. They are always ready to walk the extra mile and provide support beyond expectation
Galina AtanasovaHR Coordinator
Прочетете повече
We have started working with Top Skills Recruitment four years ago and managed to win our trust and respect since day one. Their hard work, dedication and professionalism makes them great at their job. It is a great pleasure to work with such talented team! I strongly recommend Top Skills Recruitment as a solid and reliable supplier and experts in their field.
Предишна
Следваща

Често задавани въпроси

Много бизнеси прибягват до наемането на служители с временна заетост, които да покрият нуждите им в дадени периоди на интензивна натовареност. Най-често срещаме този метод на работа в сферата на туризма, която разчита на летните и зимни сезони, както и в аутсорсинга, който търси служители за краткосрочни проекти.

  • Организации с малък брой служители, които смятат, че за тях не е рентабилно да наемат служител, който да упражнява подобни функции
  • За временни проекти
  • Чуждестранни компании и НПО, които не са регистрирани в страната
  • Намаляване на административното натоварване на HR отдели
  • Прецизен подбор на кандидати от нашата обемна база данни, чрез таргетирани и платени обяви, директен контакт с потенциални кандидати.
  • Съобразяваме се напълно с Вашите критерии и изисквания и намираме кандидат, който да покрие всичките изисквания за работа, включително заплащане, работно време, умения, опит, технически познания, мотивация, дрескод, физическа среда, комуникативни способности.
  •  Необходимост от два договора – между работодател и агенция и между агенция и временен персонал
  • Персонален договор за всеки конкретен клиент и кандидат
  • Необходимост от ефективно и бързо обучение

Изпратете запитване, за да Ви предложим най-добрата оферта, идеално пасваща на Вашите нужди. Пакетите се изготвят спрямо всеки индивидуален клиент и услугите, от които иска да се възползва. 

Полезна информация:

Как да изберете правилната услуга за Вашия бизнес?

Свържете се с нас, за да Ви предложим най-добрата оферта, идеално пасваща на Вашите нужди. Пакетите се изготвят спрямо всеки индивидуален клиент и услугите, от които иска да се възползва.