Подбор на специалисти в областта на Строителството и Инженерството

Намерете най-добрите специалисти с умения в областта на Инженерството и Строителството
По-бързо, по-лесно наемане на инженери и строители. Намерете постоянни и временни кандидати с умения в областта на инженеринга и строителството, необходими на вашия бизнес.
Спестете време и усилия, като ни позволите да се справим с всички ангажименти за наемане на персонал и назначаване на интервюта

Top Skills Recruitment е водеща HR агенция в подбора на персонал инженерство и строителство в България, като осигурява работни места за кандидати на постоянна или временна работа в цяла България и в Европейския съюз.

Нашите консултанти по подбор на персонал имат задълбочени познания за пазара на работа в България.

Top Skills Recruitment може бързо да предостави качествените кандидати за позициите в строителството, които вашите клиенти изискват, за да попълнят работната си сила.

Нашата мрежа от контакти може да осигури качествен персонал за повечето видове работни места в строителната индустрия, включително за управленски позиции. Нашата експертиза за набиране на строителни услуги обхваща цялостни строителни проекти, от проучване на възможностите, до проектиране и строителство.

Имаме конкурентна структура на ценообразуване и целенасочено набиране чрез търсене в база данни и реклама.

Услугите на Top Skills Recruitment за търсене и подбор идентифицират и привличат най-добрите налични кандидати, а нашият екип за поддръжка на бек-офис осигурява отлична подкрепа за клиентите.

Защо да изберете Top Skills Recruitment за подбор на персонал за инженерство и строителство?

Top Skills Recruitment има богат опит в осигуряването на най-добрите възможности за специалистите в строителството и инженерството, с които работим. Предоставяйки им задълбочена представа за познанията в бранша, професионалистите могат да вземат най-информираните решения за следващия си ход.

Напълно осъзнаваме, че няма еднакви клиенти и предлагаме решения за набиране на персонал с бърз обрат и максимална възвръщаемост на инвестициите.

Нашите специалисти по подбор на персонал поддържат редовна комуникация с кандидати от висок клас, които търсят следващата си стъпка нагоре по кариерната стълбица или които могат да бъдат подходящи за позиция с по-добри перспективи.

Видове услуги, които извършваме

Ние ще ви предоставим необходимата работна сила за изграждане, и ще отговорим на всички ваши строителни нужди, за да наемете нужният ви високо квалифициран персонал инженерство и строителство.

Нашите клиенти за подбор в Строителството

Top Skills Recruitment работи с някои от най-добрите европейски строителни компании – съпоставяйки техните свободни позиции спрямо най-добрите налични таланти.

Ние намираме специалисти на всички нива – технически, управленски и надзорен персонал в широк спектър от дисциплини в рамките на строителството, Строителство, Управление на имоти и съоръжения и Строителни услуги.

Top Skills Recruitment предлага пълен набор от решения за подбор на персонал, които отговарят на нуждите на строителния пазар.

Ние предлагаме както по договор, временни, така и постоянни служители. Където е практично, ние ще посетим офисите или сайта ви, за да придобием по ясна представа и да разберем вашите изисквания и как кандидатът ще се впише във вашата организация.

Работим върху изграждането на дългосрочни взаимоотношения с компании от всички размери и видове, предоставящи индивидуални решения, като същевременно поддържаме същото ниво на обслужване, независимо от размера на фирмата или нейния оборот.

Отнема ни време, за да развием задълбочено разбирането на вашите изисквания и култура за подбор, за да можем да се насочим към правилния строителен персонал.

Работа в строителството Job Hunters

Ние сме посветени да предоставим на нашите клиенти търсещи работа, разнообразни възможности за кариера, помагаме им да подобрят кариерата си като строителни специалисти, като използваме нашето присъствие и репутация в строителната индустрия.

Ако сте квалифициран кандидат в сферата на строителството, който търси позиция в отрасъла, нашите консултанти ще използват своето прозрение и знания, за да намерят компанията, която отговаря на вашия опит и индивидуалност.

Когато избирате Top Skills Recruitment, за да намерите новата си позиция в строителния бранш, ще получите услуга, която гарантира, че следващият ход в кариерата ви ще бъде професионално подготвен.

Отделяме време, за да разберем вашите умения, опит и личност, заедно с изискванията ви, и това как искате кариерата ви да напредва.

Всички потенциални свободни работни места ще бъдат обсъдени с вас, преди да изпратим вашето резюме на клиента. Ние ще работим в тясно сътрудничество с вас през целия процес на подбор на персонал, като ще ви предоставяме обратна връзка за всеки етап от кандидатурата ви за работа.

Нашият процес по подбор в Строителството

Как можете да привлечете подходящите хора, които да работят във вашата строителна компания?

 • – Умения за зидари, водопроводчици, електротехници и дърводелци
 • – Умения, насочени към клиента, включително търговски персонал и мениджъри на акаунти
 • – Умения за управление на строителството с качествена организация, управление на проекти и работници
 • – Технологични умения като компютърно моделиране
 •  

Добре написаната длъжностна характеристика ще привлече точните хора.

Ще ви помогнем да създадете точни описания на задачите за конкретните позиции, които ще бъдат запълнени. Ясното описание на длъжността ще ви помогне да намерите най-добрите кандидати в процеса на търсене и за интервю.
В описанието на заданието обикновено се посочват:

 • – Точните умения, необходими за позицията
 • – Дали позицията е временна или постоянна
 • – Дали притежават необходимите знания или опит
 • – Всички нужни квалификации, независимо дали са образователни или професионални
 • – Мястото на работата
 • – Ролята на позицията и необходимите задължения
 • – Уменията и квалификациите, необходими за това
 • – Описание на проекта

В зависимост от вида и нивото на длъжността, която трябва да бъде запълнена, може да се наложи кандидатите да присъстват на едно или повече интервюта във вашата компания. Ще изясним процеса на интервюто в началото на диалога с кандидата.

Ще предприемем дистанционни интервюта на всички кандидати, преди да изпратим тяхното CV за официалното интервю.

Ще използваме поведенчески или ситуационни въпроси, които са свързани с профила на работата, за да видим как кандидатът може да се впише във вашата култура, как може да се справи с предизвикателствата или какво е отношението им към важни въпроси като безопасността и качеството.

Ние се грижим за решаване на проблемите, вземането на решенията, организацията и сътрудничеството.

След като сте избрали подходящия кандидат за съответната позиция, ние в ще продължим да го оценяваме, като проверим техните референции, включително миналото им, профила им в социалните медии и др.
Когато говорим с референтите, ние ще:
– Попитаме дали кандидатът е подходящ за вашият бизнес
– Зададем ясни въпроси относно компетентността и опита на кандидата
– Използваме точкова скала, когато питаме за необхимите качества