Специалисти по подбор на персонал в областта на Информационните Технологии (ИТ)

Намерете персонал с най-добрите ИТ умения в България
По-бързо и лесно наемане на ИТ специалисти. Намерете постоянни и временни кандидати с умения в информационните технологии, необходими за вашия бизнес.
Спестете време и усилия, като ни позволите да се справим с всички ангажименти за наемане на персонал и назначаване на интервюта

Top Skills Recruitment разполага с широка сфера от контакти, натрупани през годините, които ни помагат да постигнем голям успех в привличането на топ кандидати за подбор на ИТ специалисти за бизнеса.

Всъщност много от нашите клиенти използват услугата ни за подбор на ИТ специалисти изключително в областта на технологиите.

В една все по-конкурентна индустрия, нашият екип продължава да добавя стойност към всяка кампания за подбор на персонал, като работи в партньорство с нашите клиенти, за да намери идеалните кандидати за ИТ.

Като водеща агенция за подбор на ИТ в България, Top Skills Recruitment може бързо да ви намери висококвалифицирани ИТ специалисти, които са най-подходящи за вас по определен проект или постоянни позиции. Използвайки тестване на умения, комбинирано със знанията на нашите специалисти по подбор на консултанти по технологии, можем бързо да съпоставим подходящия професионалист по технологиите с правилната позиция.

Затруднявате ли се с процеса по наемане и задържане на софтуерни разработчици?

Можем да ви помогнем да подобрите вашия ИТ екип. Чудите ли се защо не можете да подберете и задържите висококачествен ИТ персонал?

Защо да работите с нас в процеса за подбор на ИТ специалисти?

Ние не разчитаме на компютърни алгоритми, за да свързваме работните места с подходящите хора.

Дистанционно или на място, ние имаме висококвалифицирани и опитни кандидати в персонализираната ни система от бази данни, така че вашият процес на подбор може да започне днес.

Вашата свободна позиция ще бъде пусната на пазара по съответните канали. За нас е предизвикателство и удоволствие да работим върху работни места, при които други агенции за подбор не успяват да ги осигурят подходящите кандидати.

Ние предлагаме гъвкав подбор, за да помогнем за управление на динамични натоварвания, работа по проекти или отсъствия на служители.

Нашият процес за подбор на специалисти в ИТ

Top Skills Recruitment разбира, че етапът преди наемане е от жизненоважно значение за подбора на подходящия персонал.

Комуникираме с квалифициран, опитен ИТ персонал, който ни се доверява за нашата прозрачност и конфиденциалност. Те знаят, наши клиенти са компании, които търсят най-добрия технически талант.

  1. – Подобряваме качеството на кандидатите, които ви изпращаме
  2. – Предлагаме консултации при стратегията за подбор
  3. – Бъдем в постоянна обратна връзка, за да правим промени въз основа на актуализирани изисквания
  4. – Спестете време и пари
  5. – Осигурим подкрепа по време на борда за публикуване на стратегия за наемане и задържане.

Създаваме план за подбор на ИТ специалисти, включително условия и изисквания, споразумение за ниво на обслужване и ексклузивност.

Внедряваме процеса от край до край и интервюто лично или дистанционно за всички подходящи кандидати.

Ние квалифицираме всички потенциални кандидати и отстраняваме проблема, като трябва да интервюирате кандидата, само за да установите, че уменията, посочени в CV-то им, не са точни или нямат опита, който предлагат. Това е пълна загуба на време за всички заинтересовани и ще бъдете разочаровани от необходимостта да започнете процеса на подбор отново. Нашият екип от висококвалифицирани консултанти по подбор на персонал интервюират всички потенциални кандидати и се уверяват, че те са компетентни в уменията и опита, които клиентът търси.

Ще предоставим обратна връзка, актуализации и доклади за напредъка ни в намирането на подходящия персонал.

Ще провеждаме прегледи след поставяне и ще съгласуваме план за бъдещи позиции.

Приемайки този подход, ще видите по-бърз процес за подбор на персонал, тъй като ние само ще ви изпратим кандидатите, за които наистина вярваме, че са успешни за позицията, и ще изключим хората, които не са подходящи, като по този начин ще спестите време и ресурси за интервю.

Ние анализираме пазара на ИТ, включително анализ на конкурентите, сравняване на заплатите / процента, съобразени с кандидатите и пазарните проучвания и съотношения между търсене и предлагане.

Можем да създадем насочени проучвания за кандидати и пазари, за да проследим бързо търсенето на най-добрите технически таланти

Можем да предоставим доклади за заплати и ставки, които ще ви покажат къде сте разположени в сравнение с вашата конкуренция.

Можем да ви дадем представа за пазарните тенденции, преструктурирането и пазарния дял.


Гарантиран Успех

Такси

Социални препоръки

Защо да изберете Top Skills Recruitment ?

Ние не използваме софтуерни алгоритми, за да тестваме техническите познания на кандидата. Запознаваме се с тях лично, за да гарантираме, че те са подходящи за вашия бизнес.

Като утвърден специалист по подбор на ИТ в България, Top Skills Recruitment има отлично разбиране за намиране и поставяне на ИТ персонал по договор или на постоянни позиции.

Top Skills Recruitment  има репутация, изградена на базата на препоръки и успешни партньорства. Нашият екип е висококвалифициран и опитен, за да идентифицира най-добрите таланти и да ги съпостави с вашите изисквания, което води до спестяване на време и пари и набиране на най-добрия ИТ персонал.

Предвид липсата на качествен ИТ персонал в България, ексклузивния партньор в подбора на персонал, може да бъде добро решение.

Ние желаем да разберем вашата техническа среда и да посетим офисите ви, за да видим как работите. Ще ви уведомим какво е постижимо на пазара и какво не е, както и ще работим заедно с вас, за да намерим решение, като вие можете да разчитате на нашата пълна конфиденциалност.

Знаем, че сме изцяло отговорни за намирането на човек, който да запълни позицията ви и затова ще положим нужните усилия, за да намерим кандидат, който да бъде идеален за вашия бизнес.

Ще поставим качеството пред количеството, за да предоставим по-добри кандидати, които намират за ободрително и успокояващо, да знаят че ние работим ексклузивно от ваше име.

Няма да бъдете безпокоени от множество рекрутъри, чрез обаждания, обратна връзка за Автобиографии и часове за интервюта.

Ние можем да бъдем по-гъвкави, относно таксите за ексклузивни клиенти, тъй като осъзнаваме че те се превръщат в качествен дългосрочен бизнес.