Подбор на персонал за Маркетинг и Продажби

Намерете най-добрите специалисти с умения в областта на Маркетинг и Продажби в България
По-бързо, по-лесно наемане на кадри за Маркетинг и Продажби. Намерете постоянни и временни кандидати с маркетинг умения, необходими за вашия бизнес.
Спестете време и усилия, като ни позволите да се справим с всички ангажименти за наемане на персонал и назначаване на интервюта

Top Skills Recruitment могат бързо да направят подбор на Маркетинг и Продажби и да намерят постоянни или временни високо квалифицирани кандидати в България. Те ще бъдат точно с тези, умения които вашият бизнес изисква за България и останалата част от Европейския съюз.

Създадохме база данни с предварително регистрирани кандидати за продажби и маркетинг, която ни дава възможност да реагираме бързо на нуждите ви.

Top Skills Recruitment постоянно следи нивото на бизнес промени на пазара на подбор на персонал в България и Европейския съюз, за да идентифицира тенденциите в тази област.

Защо да изберете Top Skills Recruitment за подбор на кандидати в сферата на Маркетинг и Продажби?

Затруднявате ли се да намерите подходящи кандидати за маркетинг и продажби със съответния опит?  Търсите ли подходящата агенция за подбор на специалисти по Маркетинг  и продажби за вашия бизнес? Ако се опитвате да намерите правилните кандидати със съответния опит и квалификации, нашите специалисти за подбор са насреща, за да ви помогнат.

Екипът на Top Skills Recruitment има дългогодишен опит в намирането на качествени кандидати за разнообразен набор от специалисти по Маркетинг и Продажби. През годините успяхме да изградим ключови взаимоотношения с голям брой водещи рекламни агенции, маркетингови фирми и отдели за продажби на различни компании. По този начин ние изградихме мрежа от контакти, състояща се от висококвалифицирани и опитни специалисти от тази сфера. Това ни позволява да намерим най-добрите специалисти за позиции от тази индустрия в България и Европа.

Свържете се с нас днес, за да попълните бързо вашите ключови позиции за Маркетинг и Продажби.

Трябва да сте сигурни, че вашата инвестиция, осигурява правилните хора за позицията

Когато търсете да подберете персонал за маркетинг и продажби, трябва да сте сигурни, че инвестицията ви в намиране, обучение и наемане на подходящи хора за позицията носи голяма възвръщаемост.

Ние от Top Skills Recruitment разбираме, че дейностите в областта на Маркетинга и Продажбите в различните компании се различават в зависимост от индустрията.

Ако търсите работа, можем да ви помогнем да я получите при някои от най-добрите работодатели, тъй като имаме взаимоотношения с водещи организации, където има огромен капацитет за напредъка във функциите на маркетинга и продажбите.

Изградили сме силна мрежа в цяла България и други страни в Европейския съюз. Тези позиции ни направиха един от предпочитаните компании за подбор на специалисти за маркетинг и продажби за много организации. Нашето име се откроява и предпочита като партньори за подбор на персонал в областта на продажбите и маркетинга.

Ако се нуждаете от индивидуално решение за търговския персонал на вашата компания, ще се радваме да го намерим заедно. Можем да персонализираме целия ви маркетинг отдел, така че да отговаря на вашата организация.

Нашият набор от кандидати се разширява от завършилите и стажантите до опитни професионалисти в продажбите и маркетинга.

Ние предлагаме следните видове услуги по подбор на персонал:

Можем да намерим квалифицирани специалисти със съответната техническа подготовка, така че бързо да могат да започнат работа от разстояние.

Ние предлагаме гъвкаво набиране на персонал, за да помогнем за управлението на динамични натоварвания, работа по проекти и отсъствия на служители.

Ние се справяме с целия процес на наемане, от промотиране на позицията и компания до разширяване на офертите и договаряне на заплащането.

Ние подбираме персонал за следните дисциплини Маркетинг и Продажби:

Можете да разчитате на Top Skills Recruitment, за да получите най-добрите персонализирани решения и най-високите бизнес резултати.

Избор на кандидати, притежаващи правилните умения

Нашите експертни консултанти по маркетинг и набор на персонал на продажби гарантират, че кандидатите, които представяме, отговарят на вашите бизнес нужди в областта на продажбите и маркетинга. Нашата работа е да постигнем задълбочено разбиране на нуждите на вашия бизнес и да изградим стратегия за това как да подобрим бизнеса ви чрез персонала, който можем да ви предоставим.

След като разберем пазарния сценарий и работата на вашата компания, тогава ще започнем подбора на необходимия персонал.

Ние знаем, че има някои качества извън уменията за маркетинг и продажба, които новите ви служители трябва да притежават. Тези умения са свързани с поведенческите умения и отношението на човека. Като водеща агенция за подбор по маркетинг и продажби ние знаем, че кандидатите, които представяме, трябва да имат ориентация към вашата фирмена култура.

Top Skills Recruitment ще представи възможно най-подробно вашият бизнес на кандидати от висок клас, които отговарят на критериите Ви за специалист по маркетинг и продажби. Нашите специалисти за подбор ще обсъдят ролите за маркетинг и продажби, за които се търси персонал, ще създадат списък от подходящи въпроси за интервю и ще извършат психометрични и други тестове на кандидата, като част от нашия процес. Този процес ще ни помогне да гарантираме, че можем да изберем кандидати с подходящи маркетингови умения и качества, които да ви представим за официално интервю.

Дайте увереност на купувача и социално доказателство

Ясно адресиране на цените

Премахване на риска с гаранция