Услуги за подбор на персонал на постоянни длъжности

Набирането на персонал за постоянни позиции е основната дейност на Top Skills Recuitment
Ние работим в тясно сътрудничество с водещи фирми и частни лица, за да намерим идеалния кандидат, който да запълни подобаващо всяко свободно място.
Спестете време и усилия, като ни позволите да се справим с всички ангажименти за наемане на персонал и назначаване на интервюта

Екипът на Top Skills Recruitment има дългогодишен опит за подбор на персонал за постоянна заетост и назначаването на подходящите кандидати. Можете да бъдете уверени, че ще направим всичко възможно, за да заемете вашето постоянно място в посочения срок.

Нашата услуга предлага различен подход към всеки пазар, който включва целенасочена реклама, канали в социалните медии, скрининг и тестване на кандидати, подкрепа за интервюта и специфична информация за сектора.

Таланти

Top Skills Recruitment разполага с богата база данни за таланти, която ни позволява бързо да предоставяме на клиентите кандидати, търсещи постоянни позиции, особено когато времето е от съществено значение.

Изградихме солидни отношения с редица кандидати, които търсят постоянни длъжности в редица дисциплини, и постоянно се свързваме с професионалисти, онлайн и офлайн.

От Top Skills разбираме, че назначенията не могат да бъдат еднакви и предлагаме персонализирана услуга, която да ви помогне да наемете подходящите постоянни служители. Това е особено важно за служителите с най-високи качестви, които са трудни за намиране в области като ИТ и зависят от нишовите умения.

На пазар, управляван от кандидати, нашите специалисти по подбор на персонал разбират, че самото постоянно набиране е умение.

Решения за подбор на персонал за постоянна заетост

Постоянното набиране може да бъде досадна процедура, но ние от Top Skills знаем къде бързо да намерим подходящите кандидати.

Нашият екип за набиране на постоянен персонал разполага със специализираните умения и опит, за да намери подходящия кандидат във вашата роля, правейки целия процес гладък и безпроблемен за вас.

Top Skills Recruitment може да ви предоставямr услуги за набиране от време на време или за вашите текущи нужди за постоянно наемане.

Ние можем да увеличим вашия вътрешен екип за подбор или да предоставим цялостно решение за възлагане на външни изпълнители за вашите постоянни изисквания за набиране:

Персонализирана услуга за подбор на персонал за постоянна заетост

Знаем, че поставянето на подходящия кандидат за вашата позиция е от ключово значение и не искате да повтаряте упражнението и да губите повече време и усилия.

Ще отделим време, за да опознаем вашата организация, вашите мениджъри, екипа за човешки ресурси и позициите, които трябва да запълните.

В България ние сме отдадените партньори за набиране на персонал за много компании, големи или малки и искаме да изградим дългосрочни, трайни отношения.

Разширени познания за сектора

Знаем колко разочароваща може да бъде работата с агенции за подбор на персонал, които нямат необходимите познания в сектора.

Top Skills Recruitment инвестира значително количество време, пари и ресурси в обучението на собствения ни персонал и в подкрепа на тяхното непрекъснато обучение и развитие. Нашите консултанти по подбор на персонал са в крак с последните секторни новини и разработки, така че да са в най-добрата позиция да предлагат съвети и подкрепа, когато имате нужда от тях.

 1. – Аутсорсинг и бизнес услуги (което включва всички многоезични позиции за кол центрове, обслужване на клиенти и позиции за техническо обслужване)
 2. – Финансови услуги, счетоводство и застраховане
 3. – Информационни технологии (ИТ)
 4. – Строителство и инженерство
 5. – Производство и продукция
 6. – Продажби и маркетинг
 7. – Човешки ресурси (HR)
 8. – Логистика и транспорт

Нашето експертно ниво на знания означава, че можем уверено да ви помогнем в целия процес на подбор.

Свържете се с нас, за да научите повече за услугите, които предлагаме и как можем да ви помогнем с вашите изисквания за персонал.

Услуги за постоянно търсене и подбор

 1. – Набиране на кандидати с умения от широк спектър
 2. – Проучвания за скрининг (включително психометрично тестване) и официални уговорки за интервю
 3. – Подробно планиране на търсенето за подбор
 4. – Програма на място (On-site program)
 5. – Проверка за допустимост и справка
 6. – Преглед на ефективността
 • – Ангажираните търсения са идеални за поверителни и деликатни търсения.
 • – Ангажираното търсене се препоръчва за неизпълнителни позиции или за примамливи кандидати, които търсят странични ходове в кариерата и често се използват за назначения в ниша.
 • – Нашият подход е щателен, съвместен и консултативен и ще ви помогне да постъпите стратегически и ефективно.

Продължителното търсене често се използва за назначения на ръководители на ниво директор до C-suite. Тези критични назначения са от съществено значение за постигане на финансови, стратегически и търговски цели.

Когато наемате много персонал навъднъж или създавате нов екип, вътрешните фирмени екипи за подбор на персонал ще се нуждаят от допълнителна подкрепа за провеждане на масов проект за подбор и наемане. Можете да възложите целия процес за масово набиране на персонал на Top Skills Recruitment, за да позволите на вашия отдел по човешки ресурси да извършва ежедневната си работа и да не бъде погълнат от проекта за масов подбор.

Top Skills могат да предоставят целенасочени данни за интелигентност на пазара, което може да бъде много важно при селектиране и наемане в нишови дисциплини в определена област. Това ще осигури:

Нашите проучвания за компенсации и обезщетения подчертават пазарните тенденции и тяхното въздействие върху производителността на служителите и способността ви да привличате и задържате най-добрите таланти.

Търсите ли работа на постоянна длъжност?

Top Skills Recruitment са водеща агенция за постоянна заетост в България и Европейския съюз, която набира персонал за редица работодатели с най-високо качество в индустриалните сектори, които включват финансови услуги, професионални услуги, IT, строителство, инженеринг, производство, продукция, продажби и маркетинг .

Ние можем да ви помогнем да си намерите постоянна работа, като ви предоставим позиции на всички нива, от начално ниво до висше ръководство.

Нашият екип от талантливи постоянни консултанти са експерти в своята област и имат богат опит в подбора на персонал за най-добрите работодатели, което прави процеса по наемането на постоянна работа много по-бърз и лесен.

Така че, ако искате да направите следващата стъпка в кариерата си, ние можем да ви помогнем да направите търсенето по-продуктивно.

Стратегия за ценообразуване

В зависимост от позициите, върху които ще работим, ние изграждаме индивидуални ценови структури, или такса за успех (%) при поставяне на кандидат, или фиксирана такса, понякога е включено предплащане в зависимост от клиента / позицията / индустрията.

Гаранция

Нашата услуга ви дава гаранция за нашите кандидати. Това демонстрира увереността ни да запълваме ключови позиции с експерти, които имат дългосрочно въздействие върху бизнеса ви.

Малко вероятно е даден кандидат да не успее. Вашият бизнес е подкрепен от нашата гаранция за успешен подбор.

Клауза за нарушение – ние няма да нарушим правата или да пренасочим ваш служител, който ние сме назначавали във вашата компания на друг клиент.