Бърз, по-лесен подбор на специалисти по счетоводство и финанси

Намерете специалистите с най-добри счетоводни умения в България
По-бързо, по-лесно наемане на кадри счетоводство и финанси. Намерете постоянни и временни кандидати със счетоводни и финансови умения, необходими за вашия бизнес.
Спестете време и усилия, като ни позволите да се справим с всички ангажименти за наемане на персонал и назначаване на интервюта

Top Skills са eксперти и могат да се похвалят с голям успех при подбор на специалисти счетоводство и финанси в България. Те бързо могат да намерят постоянни или временни кандидати със специалностите счетоводство и финанси, които вашият бизнес в България и останалата част от Европейския съюз изисква.

Спестяваме ви време и усилия, като се справяме с цялостния процес на подбор и с удобния график на интервюта, с топ кандидати по счетоводство и финанси.

Top Skills работи с фирми от всякакъв тип и размери, за да ги съчетае с професионалистите по счетоводство и финанси в България и Европейския съюз, според специфичните нужди за наемане.

Разполагаме с база данни от одитори, мениджъри, финансови и данъчни специалисти, банкови и застрахователни експерти, специалисти по сливания и придобивания, експерти по управление на риска, професионалисти по спазване на изискванията (compiance professionals) и корпоративни счетоводители, можем да ви помогнем и да намерим подходящите специалисти с точните умения за вашите свободни позиции.

Top Skills Recruitment има консултативен подход при наемането на работа, което означава, че ние ценим дългосрочните отношения, които продължават далеч след първото назначаване.

Индивидуално персонализирано обслужване при подбор на специалисти счетоводство и финанси

Процеса на подбор на специалисти счетоводство и финанси е сериозна отговорност, тъй като бизнеса разчита на тези служители, да поддържат финансовото му състояние стабилно и печелившо.

Имате нужда вашия счетоводен и финансов персонал, да е образован с добър опит и надежден, но квалифицираният персонал по счетоводство и финанси е в недостиг.

Top Skills Recruitment може да ви помогне да намерите най-добрия възможен персонал за тези изключително важни роли, както отговорността за работата, така и културната перспектива.

Top Skills Recruitment ви осигурява персонализирана услуга и персонализиран подход, чрез които ще вникнем и разберем вашият бизнес. Този подход ни позволява да търсим квалифициран, с доказани счетоводни и финансови професионални умения персонал за вашият бизнес.

Ние развиваме и поддържаме партньорства с нашите клиенти и вярваме, че етапът на интервюто е решаващата първа стъпка за постигане на дългосрочен служител.

Ще споделим нашето разбиране и познания за пазара на заетостта и ще приложим нашия опит в търсете и селектиране на най-добрия талант.

Заедно можем да намерим ценни допълнения към вашия счетоводен и финансов екип.

Ние сме специалисти в подбора на кадри по счетоводство и финанси

Независимо дали става въпрос за счетоводни или финансови позиции, нашите консултанти по подбор на персонал в Top Skills Recruitment могат да намерят подходящите кандидати, които притежават необходимите качества от които имате нужда.

Ние сме експерти по подбор на специалисти счетоводство и финанси, обхващащи широк спектър от счетоводни и финансови роли в различни отрасли:

Ние можем да предоставим следните видове услуги за подбор на персонал:

Ние се ръководим целия процес по наемане на персонал вместо вас, от промотирането на позицията и вашата компания до разширяване, оферти и заплащане при договаряне.

Ние предлагаме гъвкавост при набор на персонал по поръчка, за да подпомогнем управлението при динамични натоварвания, работа по проекти или отсъствия на служители.

Можем да намерим квалифицирани специалисти в съответната област, които да могат да стартират работа бързо, дори и да е дистанционно.

Нашият рационален процес на набиране на счетоводство и финанси

През целия процес Top Skills Recruitment  ще работи в партньорство с вашата организация. Ще бъдем всеотдайни, мотивирани, открити и прозрачни, за да ви гарантираме бързото намиране на най-добрия персонал.

Top Skills Recruitment ще вземе пълна информация от вас за наличната длъжност, включително обхват на работа и отговорности, необходими умения и културата на вашата компания. Ще съгласуваме сроковете с вашата организация за процеса на набирането на персонал.

Ще създадем дълъг списък от професионалисти с умения, подходящи за вашата роля. За да бъде качествен този списък Top Skills Recruitment ще:

  1. – Използва квалифицирания си фонд за таланти
  2. – Използва обширните си контакти, за да се свърже с точните хора, които все още не са регистрирани, но които биха могли да бъдат перфектното съвпадение
  3. – Използва персонализираната си база данни, за да комуникира по-бързо и по-ефективно с активни и пасивни кандидати
  4. – Рекламира в съответните медийни канали
  5. – Работи по препоръки
  6. – Използва имейл кампании
  7. – Бъде активна в социалните мрежи

Top Skills Recruitment винаги ще провежда предварително интервю с всеки кандидат, който ви предложи.

Нашите консултанти по подбор на счетоводство и финанси са експерти в провеждането на интервюта и оценка на качеството на кандидатите за вашата позиция от техническа, личностна и поведенческа гледна точка. Въпросите ще бъдат съобразени с вашата роля и автобиографията на кандидата.

Ще бъде представен кратък списък само с най-подходящите кандидати заедно с техните автобиографии.

Считаме за изключително важно да информирате кандидатите за вашата роля преди да ви изпратим автобиографията им. Това гарантира, че кандидатите са ангажирани за интервюто с вас.

Ще организираме и координираме часовата програма за интервюто между вас и кандидата.

Обратната връзка е от съществено значение за успешния процес на всяко интервю. Вашият консултант по подбор на кадри ще ви предоставя обратна връзка с кандидатите след всяко интервю и ще предава вашите отзиви на кандидатите.

Проверката на препоръките е изключително важна част от процеса на по подбор на персонал. Ще се стремим да извършим минимум две референтни проверки от квалифицирани лица, когато е възможно.

Ние ще проверим професионалната квалификация, ще управляваме процеса на кандидатстване и ще координираме потенциалните насрещни оферти.

След като бъде избран успешния кандидат, ние ще попълним цялата документация, ще договорим условията и ще потвърдим назначението.

След като кандидатът започне работа, ние ще провеждаме редовни проверяващи действия както с кандидата, така и с наемателя, за да осигурим безпроблемно въвеждане във вашия бизнес.

За всяка кампания за набиране на персонал, нашата цел е да предоставим най-добрия талант на вашия бизнес.

Ние предлагаме цялостна услуга за подбор на счетоводни и финансови специалисти на всички нива, от финансови директори до асистенти.

Имаме широка мрежа от контакти, за да ви помогнем и да удовлетворим вашите изисквания за подбор на високо специализирани временни и постоянни специалисти по счетоводство и финанси.

Партнирайте си с нас. Наемайте вашия персонал с увереност.