За Нас

Ние сме Top Skills Recruitment – международна агенция за подбор на персонал, която вече няколко години успешно свързва тези, които търсят работа, с тези, които предлагат отлична такава. Нашата формула за успех е индивидуален подход към всеки клиент, задълбочени познания за пазара на труда, бърз и ефективен начин на работа, отговорност.

Разнообразното ни портфолио от услугите е ориентирано към откриването, селектирането и привличането на служители, които да намерят най-доброто за тях работно място. Това ни позволява да работим с български и чуждестранни компании в различни сектори, сред които IT, аутсорсинг, финанси, маркетинг, продажби, енергетика, производство, строителство и инженерство, както и да  бъдем  международно признати. Top Skills Recruitment притежава сертификат за международен стандарт за системи и управление на качеството ISO 9001:2015

Нашият екип

Екипът на Top Skills Recruitment се състои от професионалисти с дългогодишен опит в HR сферата. Ние комбинираме знания, умения и отдаденост по такъв начин, че да бъдем винаги на върха. По този начин експертите на Top Skills Recruitment успяват не само да отговорят, но и да надвишават очакванията на клиентите. Именно богатият избор от услуги и отличният ни начин на работа ни нареждат сред най-добрите HR агенции в България.

 

Успехът е на една крачка разстояние – свържете се с нас!