Защо да се доверите на Top Skills Recruitment?

Headhunting & Executive Search

Top Skills Recruitment е част от глобалната Taplow Group, специализирана в търсенето на изпълнителни директори, която вече повече от 20 години предоставя първокласни услуги по целия свят и успешно свързва точните експерти с правилните позиции. Ние идентифицираме висококвалифицирани кандидати за старши роли от името на нашите клиенти. Нашият фокус е върху Mid-level мениджърски роли и C-level позиции. Комбинирайки традиционни и съвременни рекрутмънт методи, ние успяваме да намерим най-добрите таланти.

Усетът ни към детайлите ни помага да навигираме през набора от потенциални кандидати. За нас е важно да предоставяме достатъчно грижа, уважение и внимание към всеки кандидат.

Всичко това е възможно благодарение на уменията, опита и невероятните ни партньори в The Taplow Group. Нашата международна мрежа от най-добрите рекрутмънт специалисти ни помага да усъвършенстваме занаята си. 

Специализирани услуги:

Нашите Хедхънтъри са ненадминати в подбора на:

Секторите, в които сме ненадминати:

Как да изберете правилната услуга?

Намирането на професионалист, който да заеме ръководна позиция, е изключително важно и трудно. Вашият бизнес може да има потребност от определен коктейл от услуги, за да постигне желания успех.

Не се колебайте да се свържете с нас, за безплатна консултация, в която Вие да ни запознаете с Вашите нужди, а ние да Ви предложим най-добрите услуги за тях.

Корпоративни обучения

Получете оферта

Свържете се с нас, за да Ви предложим най-добрата оферта, подходяща за Вашите нужди. Пакетите се изготвят спрямо всеки индивидуален клиент и услугите, от които иска да се възползва.