Работодатели

Top Skills Recruitment предлага голям набор от услуги в сферата на рекрутмънта и човешките ресурси. С години опит зад гърба ни, обширното ни портфолио дава възможност за развитие, улеснение и помощ за Вашия бизнес.

0 +
база от кандидати

Нашите ТОП Рекрутъри​

Top Skills работи с най-добрите професионалисти в областта на човешките ресурси и ректрутмънта. Екипът ни се състои от експерти в подбора на персонал на всички професионални нива, вземайки предвид не само опита и образованието на кандидатите, но и техните ценности и мотивация. Всеки един от тях е професионалист, запознат отлично с различните сектори и техните особености, терминология и технологии. Те не спират да надграждат знанията си, за да са в крак с иновациите и промените на пазара.

За нас е важно да предоставяме достатъчно грижа, уважение и внимание към всеки кандидат, затова нашите специалисти имат личен подход към всекиго.

Услуги

Подбор на персонал

Подбор на персонал

Разполагаме с богата база данни и най-добрите рекрутъри на територията на страната, за да гарантираме отдадени и опитни кандидати, които споделят Вашите ценности. Международната ни мрежа от партньори ни позволява да намерим правилния човек за всяка позиция. Спестете време и усилия, като ни позволите да се заемем с всички ангажименти за намиране и назначаване на персонал за дългосрочна заетост.

Лизинг на персона - Временна заетост

Временна заетост / Лизинг на персонал

Много бизнеси прибягват до наемането на служители с временна заетост, които да покрият нуждите им в дадени периоди на интензивна натовареност. Изключително важно е да намериш правилните хора, които да заемат свободните позиции, особено когато срокът за изпълнение е кратък и не може да се заложи на обстойно и продължително обучение. Top Skills Recruitment предлага персонализиран, прозрачен и деликатен подход в търсенето на кандидати за временна заетост.

Администриране на пейрол и персонал

Администриране на пейрол и персонал

Администрирането на перосонал и пейрол е изключително важнo, но и времеемко занимание, което изисква прецизност и точност. Ние от Top Skills Recruitment подкрепяме, както малките и средни бизнеси, така и големи компании, като поемаме тежестта от тези административни задължения, за да може Вие да развивате успешно и спокойно Вашия бизнес.

Корпоративни обучения

Корпоративни обучения

Успешният професионалист знае, че никога не трябва да спира да се учи. Инвестицията в нас самите и в уменията ни са ключа към личното и професионално развитие. Затова Top Skills Recruitment предлага асортимент от полезни индивидуални и групови курсове, които да усъвършенстват уменията Ви и да помогнат на Вашия бизнес да процъфти.

Headhunting & Executive Search

Headhunting & Executive Search

Ние идентифицираме висококвалифицирани кандидати за старши роли от името на нашите клиенти. Нашият фокус е върху Mid-level мениджърски роли и C-level позиции. Комбинирайки традиционни и съвременни рекрутмент методи, ние успяваме да намерим най-добрите таланти.

Получете оферта

Свържете се с нас, за да Ви предложим най-добрата оферта, подходяща за Вашите нужди. Пакетите се изготвят спрямо всеки индивидуален клиент и услугите, от които иска да се възползва.