Кариерни консултации

Изпитвате затруднение в търсенето на работа? Знаем, че понякога може да е трудно за кандидатите да подберат правилната информация от морето от „съвети“ за автобиографии, интервюта и какво ли още не. Затова от Top Skills Recruitment сме решени да помогнем на всеки  да намери мечтаната си позиция и да се представи в най-добрата светлина пред бъдещите си работодатели.

Нашите кариерни консултации са безплатни и дистанционни – бързи и удобни за Вас. Всяка консултация се провежда със специалист в конкретен трудов сектор.

Ето с какво можем да Ви помогнем:

CV

CV check

Най-важната стъпка от една кандидатура. Автобиографията е първото впечатление на рекрутъра за Вас и е нещото, което може да Ви отличи. Ние ще Ви помогнем с това как да структурирате автобиографията си, какво да добавите и какво да премахнете, колко да е дълга и какви елементи трябва да включва.

Промяна на кариерата

Ако искате да промените кариерата си и да се насочите в нова сфера, началото може да бъде трудно. Ние ще Ви предложим подходи и ще Ви дадем съвети, за да може възможно най-бързо да се интегрирате и да започнете новите си начинания.

Мотивационно писмо

Какво е, необходимо ли е и заслужава ли си да го правите? Нека поговорим за него.

Интервю

Как да се държите по време на интервю, език на тялото, как да отговаряте на деликатни въпроси, как да поискате заплащането, което търсите и още много съвети за едно блестящо интервю.

LinkedIn профил

Профилът Ви в LinkedIn е от огромно значение, особено ако търсите позиция във висококвалифицираните сектори. Ние ще Ви помогнем с развиването на Вашия LinkedIn профил, какво да споделяте и кого да добавяте.

Въпроси

Всякакви други въпроси, за които Вие искате да говорим. Процесът по кандидатсване за работа е дълъг и индивидуален, не се притеснявайте да зададете дори по-нестандартни въпроси.

Изпратете CV

Разгърнете пълния си потенциал и стартирайте мечтаната си кариера сега!