Индустрии

Ние сме ненадминати в специализираното търсене на кадри и работим с опитни рекрутъри. Всеки един от тях е обучен в дадена индустрия, запознат отлично с различните сектори и техните особености, терминология и технологии.

Може да разчитате на нас за най-добрите професионалисти в следните сфери:

IT (Информационни технологии)

IT (Информационни технологии)

Нашият IT екип се състои от специаилисти в подбора на таланти в IT сферата. Те са на „ти“ с тънкостите на индустрията и постоянно трупат нови знания, за да могат да намерят правилните професионалисти за Вашия бизнес. Търсим най-добрите таланте за следните позиции:

Маркеринг и продажби

Маркеринг и продажби

Издигнете бизнеса си на ново ниво с помощта на отдадни и креативни кадри в сферата на маркетинга и продажбите. Спестете време и разходи, като се доверите на Top Skills Recruitment да свърши това за Вас, а Вие се насладете на успеха, който ще последва.

Счетоводство и финанси

Финанси и администрация

Доверете се нашите ловци на таланти да намерят правилния човек за Вашия бизнес. Имаме отдаден екип, който се фокусира само върху широк спектър от счетоводни и финансови роли. Така гарантираме прецизност и страхотни резултати. Ние ще намерим за Вас:

Строителство и инженерство

Top Skills Recruitment е водеща HR агенция в подбора на персонал инженерство и строителство в България, като осигурява работни места за кандидати на постоянна или временна работа в цяла България и в Европейския съюз. Освен богат опит в сферата, ние предлагаме и задълбочени познания, които са правилния коктейл от умения за намирането на най-добрите професионалисти. Нека помогнем на Вашия бизнес с:

Производство

Производство

Благодарение на мрежата ни от парнтьори и дългогодишния ни опит, ние сме специалисти в подбора на персонал в сферата на производството, както за постоянни, така и за временни договори. Ние знаем колко е важен правилния човек в правилното време. Доверете ни се да намерим:

Аутсорсинг и бизнес услуги

Контактни центрове и бизнес услуги

Top Skills Recruitment има дългогодишен опит в подбора на кадри за аутсорсинг и бизнес услуги. Нашите рекртутъри знаят колко е важна работата с правилния човек и напълно се съобразяват с изискванията, условията, целите и ценностите на работодателя, за да могат да намерят правилния талант. Можем да Ви помогнем с набирането на кадри за:

Туризъм и ресторантьорство

Туризъм и ресторантьорство

Не оставяйте туристическият сезон да Ви хване неподготвени. Доверете се на Top Skills Recruitment в подбора на временен персонал за най-натоварените ви периоди.

Ще се погрижим бизнесът Ви да процъфти с помощта на:

Получете оферта

Свържете се с нас, за да Ви предложим най-добрата оферта, подходяща за Вашите нужди. Пакетите се изготвят спрямо всеки индивидуален клиент и услугите, от които иска да се възползва.