Лизинг на персона - Временна заетост

Временна заетост

Подборът на персонал за временна заетост е трудна задача, справянето с която може да бъде разковничето на Вашия успех.

Много бизнеси прибягват до наемането на служители с временна заетост, които да покрият нуждите им в дадени периоди на интензивна натовареност. Най-често срещаме този метод на работа в сферата на туризма, която разчита на летните и зимни сезони, както и в аутсорсинга, който търси служители за краткосрочни проекти.

Изключително важно е да намериш правилните хора, които да заемат свободните позиции, особено когато срокът за изпълнение е кратък и не може да се заложи на обстойно и продължително обучение. Тук се намесваме ние от Top Skills Recruitment, които вече години помагаме на бизнеси да намерят най-добрите кандидати за временна заетост.

Даваме свобода и избор на нашите клиенти, защото сме уверени в уменията си.

Плюсовете на краткосрочните и временни договори:

С какво ще Ви помогне Top Skills Recruitment?

Секторите, в които сме ненадминати:

Как да изберете правилната услуга?

Като доставчик на разнообразни услуги в сферата на човешките ресурти и рекрутмънта, ние знаем, че понякога е трудно да знаеш откъде да започнеш.

Не се притеснявайте да се свържете с нас за безплатна консултация, в която Вие да ни запознаете с Вашите нужди, а ние да Ви предложим най-добрите услуги за тях.

Лизинг на персона - Временна заетост

Получете оферта

Свържете се с нас, за да Ви предложим най-добрата оферта, подходяща за Вашите нужди. Пакетите се изготвят спрямо всеки индивидуален клиент и услугите, от които иска да се възползва.