Корпоративни обучения

Корпоративни обучения

Успешният професионалист знае, че никога не трябва да спира да се учи. Инвестицията в нас самите и в уменията ни са ключът към личното и професионално развитие. Затова Top Skills Recruitment предлага асортимент от полезни индивидуални и групови курсове, които да усъвършенстват уменията Ви и да помогнат на Вашия бизнес да процъфти.

Защо да изберете Top Skills Recruitment за вашето корпоративно обучение?

Нашите обучения

Езиково обучение

Ние работим с езикови учители в страната, които да изготвят правилня за Вас и Вашите нужди учебен план. Езиковите ни обучения включват:

Productivity coaching

Трудно и дори непосилно е да се представяме винаги блестящо. Затова Top Skills Recruitment работи с невероятен коуч, който се фокусира върху продуктивността, мотивация, силните страни на всеки служител и на екипа като едно цяло. Обучението включва:

Обучение за ефективна и хармонична комуникация (Soft skills)

Ключово умение за служители на всяко професионално ниво. Ефективанта комуникация е необходима във всеки аспект на добрата работа и е особено нужна за ръководители. Обучението включва:

Корпоративно обучение „Човешки ресурси“

Основата на добрата компания и най-пренебрегваното звено – човешки ресурси. Добрият HR отдел помага за по-сплотен екип, по-силна идентичност и по-нисък риск. HR специалистите са невидимите колела, които бутат механизма на Вашия бизнес. Обучението ни включва:

Мотивационен профил Reiss

Първият емпирично създаден, стандартизиран и цялостен профил на мотивациите на участника. Методът е един от малкото научно признати, публикувани и оценявани от редица научни журнали.

Изключително подробният и персонален профил помага за фокусиране върху силните страни на един служител и изглаждане на слабостите в работния процес.

Как да изберете правилната услуга?

Не се притеснявайте да се свържете с нас за безплатна консултация, в която Вие да ни запознаете с Вашите нужди, а ние да Ви предложим най-добрите услуги за тях.

Корпоративни обучения

Получете оферта

Свържете се с нас, за да Ви предложим най-добрата оферта, подходяща за Вашите нужди. Пакетите се изготвят спрямо всеки индивидуален клиент и услугите, от които иска да се възползва.