Често задавани въпроси

Кандидати

Какви позиции предлагате?

Предлагаме широк спектър от възможности за работа, включително постоянна и временна заетост, позиции на почасово и на пълно работно време, които обхващат различни сфери като ИТ, финанси, инженерство, маркетинг и др.

Има ли такса за кандидатстващите във Вашата агенция?

Не, нашите услуги за търсещите работа са напълно безплатни.

Само с опитни професионалисти ли работите или и с кандидати без опит?

Работим с кандидати от всички професионални нива – от стартиращи своята кариера до изпълнителни директори. Целта ни е да помагаме на хората по време на всеки етап от кариерното им развитие.

Мога ли да кандидатствам за няколко свободни работни места едновременно?

Да, можете да кандидатствате за няколко свободни работни места, които отговарят на уменията и интересите Ви. Стремим се да намерим най-доброто възможно съответствие с Вашите квалификации.

Колко често се публикуват нови работни позиции?

Свободните работни позиции се публикуват редовно. Препоръчваме Ви да проверявате нашия уебсайт или да се свържете с нас за най-новите актуализации.

Какво мога да очаквам от Вашата агенция по време на процеса на наемане?

Ние предлагаме съдействие по време на целия процес на наемане, включително подготовка за интервю, оптимизиране на автобиографията и помощ в преговорите. Нашата цел е да Ви помогнем да успеете да си осигурите възможно най-подходящата работа.

Предлагате ли консултации за кариерно развитие?

Да, предлагаме кариерно консултиране и насочване, за да Ви помогнем да направите информиран избор за Вашата кариера.

Работодатели

В кои индустрии сме специализирани?

Имаме опит в различни сектори – от ИТ, Финанси, Аутсорсинг, Строителство и инженерство до Маркетинг и Администрация. Разполагаме със знанията и уменията да осигурим най-подходящите таланти за Вашите специфични нужди.

Какво представлява услугата "Лизинг на персонал"?

Много бизнеси прибягват до наемането на служители на временна заетост, които да покрият нуждите им в дадени периоди на интензивна натовареност. Сфери, в които често срещаме този модел на работа са например в:

 • ИТ – за целите на изпълнение на временни проекти и ангажирането на тясно специализирани специалисти;
 • Аутсорсинг – където се търсят служители за проекти с различна продължителност;
 • Производство – назначаване на допълнителни работници и администрация за определен срок;
 • Туризъм и Селско стопанство – където сезонността определя броя на заетите в дадена организация.
Кога и за кого е подходяща услугата за "Лизинг на персонал"?
 • Организации от малък до среден размер, които търсят да наемат кадри за краткосрочен до средносрочен период.
 • За временни проекти и временно ангажиране на висококвалифицирани специалисти.
 • Чуждестранни компании и НПО, които не са регистрирани в страната и имат необходимост от експертизата и опита на Топ Скилс Рекрутмънт в областта на човешките ресурси, правните, административните и счетоводните дейности.
 • Организации, които целят намаляване на административното натоварване на техните отдели по ЧР.
 • Производствени предприятия с увеличена натовареност на производствената дейност, предполагаща назначаването на допълнителен персонал за определен период.
Как Top Skills Recruitment гарантира качество и таланти?
 • Прецизен подбор на кандидати от нашата обемна база данни, чрез таргетирани и платени обяви, директен контакт с потенциални кандидати и поддържането на постоянна комуникация с мрежа от професионалисти в различни сфери.
 • Съобразяваме се напълно с Вашите критерии и намираме кандидат, който да покрие всичките изисквания за работа, включително заплащане, работно време, умения, опит, технически познания, мотивация, физическа среда, комуникативни способности и други специфични изисквания.
В какъв срок може да очаквате подходящи кандидати?

Сроковете варират в зависимост от сложността на длъжността и Вашите специфични нужди. Ние поставяме ефективността като приоритет и се стремим да Ви предоставим квалифицирани кандидати в съответния срок като отдаваме изключително значение на бързината и конфиденциалността при подбора на кадри.

Имате ли опит с назначаване на ръководни кадри?

Top Skills Recruitment е ексклузивен партньор на международната организация The Taplow Group. Специализирани сме и в подбора на ръководни кадри („Executive search“) и имаме богат опит в успешното назначаване на кандидати на ръководни и лидерски позиции на всички йерархични нива в компании от различни индустрии.

Предлагате ли други допълнителни услуги освен подбор на кандидати?

В допълнение към подбора на кадри можем да предложим услуги като проучване на пазара, анализ на заплатите, съдействие за процесите по назначаване, както и портфолио от корпоративни обучения подходящи спрямо нуждите на екипа Ви.

Можете ли да помогнете с набирането на персонал за чужбина?

Да, имаме опит както на местно ниво, така и в международен план в подбора на персонал, което Ви гарантира достъп до глобален набор от таланти. Екипът ни работи с всички европейски държави.

Цени за компании

Изпратете запитване, за да Ви предложим възможно най-добрата оферта, пасваща идеално на Вашите нужди. Пакетите се изготвят спрямо всеки индивидуален клиент и услугите, от които иска да се възползва.

Получете оферта

Свържете се с нас, за да Ви предложим най-добрата оферта, подходяща за Вашите нужди. Пакетите се изготвят спрямо всеки индивидуален клиент и услугите, от които иска да се възползва.