Кои сме ние ?

Top Skills Recruitment е международна агенция за подбор на персонал, с години опит зад гърба си. Разполагаме с богата база данни и най-добрите рекрутъри на територията на страната, за да гарантираме отдадени и опитни кандидати, които споделят Вашите ценности. Международната ни мрежа от партньори ни позволява да намерим правилния човек за всяка позиция и правилната позиция за всеки кандидат. Спестете време и усилия, като ни се доверите.

За работодатели

Мисия и подход

Предлагаме различен подход към всеки пазар, включително целенасочена реклама, разпространяване на информация в социалните мрежи, скрининг и тестване на кандидати, провеждане на интервюта и подготвяне на документация.

За нас е важно да предоставяме достатъчно грижа, уважение и внимание към всеки кандидат и клиент. Най-добрият подход е най-искреният, прозрачен и всеотдаен, затова се стремим и работният ни процес да бъде такъв.

Ние сме гъвкави, адаптивни и креативни. Богатото ни портфолио се състои от различни видове услуги, като подбор на персонал, executive search & headhunting, лизинг на персонал, payroll, изграждане на мотивационен профил, кариерни консултации, корпоративни курсове и други.

Услугите ни са достъпни за професионалисти и бизнеси в различни сектори – IT, аутсорсинг, финанси, маркетинг, продажби, енергетика, производство, строителство, инженерство и др.

удовлетвореност на клиентите
0 %
Нашият професионализъм и усърдна работа ни нареждат сред най-добрите и най-високо оценените HR агенции в България, както и ни заслужиха международно признание. Top Skills Recruitment притежава сертификат за международен стандарт за системи и управление на качеството ISO 9001:2015.

Успешни истории

Част от нашите клиенти

The Taplow Group

Top Skills Recruitment е част от глобалната Taplow Group, специализирана в търсенето на изпълнителни директори, която вече повече от 20 години предоставя първокласни услуги по целия свят и успешно свързва точните експерти с правилните позиции. Като техни ексклузивни партньори в България, ние сме доказани експерти в IT и Digital сектора, финансите и промишлената индустрия. Идентифицираме висококвалифицирани кандидати за старши роли от името на нашите клиенти. Фокусът ни е върху Mid-level мениджърски роли и C-level позиции. Комбинирайки традиционни и съвременни рекрутмент методи, ние успяваме да намерим най-добрите таланти.

Как помага Taplow Bulgaria?

работи с всички страни от Европейския Съюз

Карта на Европейския Съюз

Управители

Димитър Калев

Управител

Ели Стойнева

Управител

Нашият екип

Бистра Мавродиева

Бистра Мавродиева

Дияна Петрова

Дияна Петрова

Калина Каменова

Калина Каменова

Лиляна Хашъмова

Лиляна Хашъмова

Михаела Ангелова

Михаела Ангелова

Радина Драгиева

Радина Драгиева

Росица Александрова

Росица Александрова

Снежана Просеникова

Снежана Просеникова

Снежина Велинова

Снежина Велинова

Селин Рахмиева

Селин Рахмиева