Light gray background, big green tree on the right side. Green Taplow Group logo and gray Top Skills Recruitment logo on the upper left corner. Text reads "Partnering with organizations in identifying & acquisition of high caliber leadership talent"

България стана част от The Taplow Group

Top Skills Recruitment е част от глобалната Taplow Group, специализирана в търсенето на изпълнителни директори, която вече повече от 20 години предоставя първокласни услуги по целия свят и успешно свързва точните експерти с правилните позиции. Като техни ексклузивни партньори в България, ние сме доказани експерти в IT и Digital сектора, финансите и промишлената индустрия. Ние идентифицираме висококвалифицирани кандидати за старши роли от името на нашите клиенти. Нашият фокус е върху Mid-level мениджърски роли и C-level позиции. Комбинирайки традиционни и съвременни рекрутмънт методи, ние успяваме да намерим най-добрите таланти.

Усетът ни към детайлите ни помага да навигираме през набора от потенциални кандидати. За нас е важно да предоставяме достатъчно грижа, уважение и внимание към всеки кандидат. Най-добрият подход е най-искреният, прозрачен и всеотдаен, затова се стремим работният ни процес да бъде такъв.

Всичко това е възможно благодарение на уменията, опита и невероятните ни партньори в The Taplow Group. Нашата международна мрежа от най-добрите рекрутмънт специалисти ни помага да усъвършенстваме занаята си.

Консултантите ни са специалисти в подбора на персонал на всички професионални нива. Имат задълбочени знания за най-търсените сфери и предлагат личен подход и експертна помощ.

Как помага Taplow Bulgaria?

✔️Привличане на таланти за постоянна и временна заетост

✔️Хедхънтинг

✔️Assessment & Succession

Отдадени сме на идеята да предлагаме най-добрата подкрепа, експертиза и специалисти.

Работната ни философия е, че клиентът винаги е в центъра на всичко, което правим. Силно вярваме, че поставянето на неговите нужди на първо място е ключът към успеха.