България стана част от The Taplow Group

България стана част от The Taplow Group

Top Skills Recruitment е част от глобалната Taplow Group, специализирана в търсенето на изпълнителни директори, която вече повече от 20 години предоставя първокласни услуги по целия свят и успешно свързва точните експерти с правилните позиции. Като техни ексклузивни партньори в България, ние сме доказани експерти в IT и Digital сектора, финансите и промишлената индустрия. Ние идентифицираме висококвалифицирани кандидати за старши роли от името на нашите клиенти. Нашият фокус е върху Mid-level мениджърски роли и C-level позиции. Комбинирайки традиционни и съвременни рекрутмънт методи, ние успяваме да намерим най-добрите таланти.

Усетът ни към детайлите ни помага да навигираме през набора от потенциални кандидати. За нас е важно да предоставяме достатъчно грижа, уважение и внимание към всеки кандидат. Най-добрият подход е най-искреният, прозрачен и всеотдаен, затова се стремим работният ни процес да бъде такъв.

Всичко това е възможно благодарение на уменията, опита и невероятните ни партньори в The Taplow Group. Нашата международна мрежа от най-добрите рекрутмънт специалисти ни помага да усъвършенстваме занаята си.

Консултантите ни са специалисти в подбора на персонал на всички професионални нива. Имат задълбочени знания за най-търсените сфери и предлагат личен подход и експертна помощ.

Как помага Taplow Bulgaria?

✔️Привличане на таланти за постоянна и временна заетост

✔️Хедхънтинг

✔️Assessment & Succession

Отдадени сме на идеята да предлагаме най-добрата подкрепа, експертиза и специалисти.

Работната ни философия е, че клиентът винаги е в центъра на всичко, което правим. Силно вярваме, че поставянето на неговите нужди на първо място е ключът към успеха.

Още публикации