Скрининг на Кандидати в България

Скрининг на Кандидати в България

Процеса за подбор и оценка, който включва скрининг на кандидати и намирането на отличаващите се лица, за вакантната позиция може да бъде труден.

Все пак, за да разберете дали един кандидат наистина е правилния човек за позицията и дали той ще пасне добре в екипа ви, скринингът е жизненоважен за вземането на правилното решение.

Ето някои методи, които ние в Top Skills Recruitment използваме за да проверяваме кандидатите, така че да получите правилния персонал за вашите свободни позиции в България.

Проверка на Уменията

Проверката на уменията, не е нещо което да можете да прецените на база на Автобиографията, проверката на препоръките и проучвайки кандидатите онлайн.

В Top Skills Recruitment, използваме тестове за умения, още в началото на процеса на кандидатстване, така че кандидатите които не знаят как да вършат реалната работа, биват отхвърлени още в началото.

Това е отличен начин, по който да извършвате скрининг на кандидати за наемане на разработчици, маркетолози или търговци.

Скрининг на Автобиография

Ние следим за следната информация, докато проверяваме кандидатите.

Мотивационни Писма

В Top Skills окуражаваме всички кандидати, да предоставят мотивационно писмо. Ние осигуряваме насоки, относно съдържанието на мотивационното писмо, които включват:

Системи за проследяване на кандидатите

В Top Skills, ние използваме системи за проследяване, които автоматично проверяват автобиографиите и намират най-добрите кандидати, което прави скрининга на кандидатите изключително бърз, без да разчита изцяло на ключови думи, за да избегнем пропускането на кандидати, които са използвали погрешни термини в техните кандидатури.

Проверка на Препоръки

Top Skills извършва проверки на препоръките на всички кандидати, на които ще бъде предложена позиция. Когато проверяваме препоръките, ние ще:

Проверка Онлайн

Ние търсим кандидатите в Google и проверяваме социалните медии, за да открием дали има нещо, което би могло да направи кандидата нежелан за вашата компания.

Телефонни или Видео Интервюта

Телефонните или Видео интервюта, са отличен начин за комуникация с кандидатите, преди да ги поканим на реално интервю. По време на телефонно или видео интервю, ние ще:

Скрининг на Кандидати в Top Skills

Top Skills използва комбинация от горепосочените методи, за да селектираме бързо най-добрите кандидати, елиминирайки неквалифицираните кандидати, преди вие да разгледате автобиографиите им или да ги помолим за интервю.