Специалист Анализатор по Сигурността на Данните

Data Security Analyst Bulgaria

Дипломираният специалист анализатор по сигурността на данните може да намери работа в редица индустрии, включително консултантски, информационни, проектиране на компютърни системи и банково дело. 

Анализаторите по сигурността на данните планират и изпълняват защитата на информацията, намираща се в компютрите и мрежите за данни, като работят заедно със служителите на организациите, за да се уверят, че те са обучени на протокола за сигурност. 

Изпълняващите длъжността специалист анализатор по сигурността на данните гарантират, че информацията, съхранявана в компютрите или мрежите, не се разкрива на нежелани лица или не се променя по невнимание, и могат също така да създават и поддържат системи за сигурност. Ако данните са компрометирани, анализаторите на сигурността, отстраняват щетите и предприемат мерки за запечатване на дупката в сигурността, която е позволила компрометирането на данните. 

Пазарът на Труда в Областта на Киберсигурността

Пазарът на труда в областта на киберсигурността е изключително предизвикателен и е от съществено значение да се развиват и показват експертни познания на кандидатите, които са силно търсени.

Top Skills предлага услуга за подбор на персонал в областта на ИТ, която е съобразена с вашите нужди, и това са някои от причините, поради които нашите клиенти използват екипа ни от експерти в подбора на персонал:

Ние сме признати за високото ниво на обслужване, което предоставяме на своите клиенти, по време на процеса на подбор на персонал, но също така и по време на въведението на кандидата в организацията ви. Видовете свободни работни места, които запълваме, включват:

Нашата широка мрежа, включва експерти по технологии и рискове, с опит в защитата на бизнеса срещу вътрешни и външни заплахи и уязвимости. Независимо дали вашият бизнес за първи път въвежда контрол и мерки за сигурност, или иска да усъвършенства вече съществуваща функция, ние ще си партнираме с вас, за да осигурим водещи в бранша авторитети, способни да създадат най-добрата в класа си позиция за сигурност.

Ние работим на всички нива в спектъра на информационната и киберсигурността – от техническо изпълнение и изпълнение на проекти до консултиране на ниво управителен съвет.

Постоянен Подбор

Нашият екип ще ви подкрепи от момента, в който се съгласим да си сътрудничим, и ще ви помогне да съставите привлекателно описание на длъжността, което да привлече най-качествените кандидати, като по този начин спести време и пари.

Освен услугите по търсене на кандидати и подбор на ръководители, нашите специалисти в подбора на персонал, ще ви подкрепят по време на целия процес на подбор на персонал, като анализират пазара и ви дават информация за психологията на кандидатите, воденето на преговори и приключването на преговори, които са много важни и решаващи на този пазар.

Изпълнители (на Свободна Практика)

Подходът ни към изпълнителите е изработен така, че да се справи ефективно с пазара на свободни професии и да отговори на нуждите на клиентите, които изискват много бърза и стриктна идентификация на висококвалифицирани кандидати.

Ние ще ви подкрепим от Набелязването на кандидатите, до договорните споразумения и условията за плащане с изпълнителя.