Как да изберем агенция за подбор на персонал в България

Има различни начини да откриете следващата позиция във вашата кариера, но коя точно е правилната за вас и до колко е важно да изберете точната Агенция за намиране на работа?

  • Рагледайте най-добрите търсачки и сайтове за работа
  • Фирмени Уеб-сайтове
  • Сайтове за Нетуъркинг
  • Нишови Сайтове за Работа и Сайтове На База На Вид Работа.
  • Работа с Рекрутър За Да Оптимизирате Вашите Възможности

Първите 4 опции, предвиждат много работа от ваша страна, затова защо пък да не наемете професионална агенция за подбор в България, която да ви помогне да намерите правилната стъпка в кариерата ви?

Съвети Преди Да Започнете Да Търсите Нова Работа

Изградете Професионалния Си Бранд

Работодателят винаги се стреми да рационализира процесите на подбор и да премахне излишните интервюта. Повечето работодатели следят LinkedIn, така че е особено важно да си създадете LinkedIn профил. Един силен профил, ще ви представи в професионална светлина и ще създаде силно положително впечатление за вас като кандидат, в лицето на рекрутъри и работодатели.

Свържете Се С Вашите Контакти

Свържете се с всекиго, когото познавате, защото никога не знаете кой контакт, би могъл да ви помогне в търсенето на работа или да ви свърже с качествена агенция за подбор на персонал.

Създайте Списък от Компании В Които Бихте Искали Да Работите

Добра идея е да разучите информация за компаниите и да създадете списък от компании, към които да се прицелите при търсенето на работа.

Отделете Време За Да Обновите Автобиографията и Mотивационното Писмо

Важно е да отделите време, за да напишете целеви автобиографии и мотивационни писма, които свързват конкретно вашите квалификации, с критериите на позициите, за които кандидатствате.

Какво Да Правите Когато Ви Интервюира Агенция за Намиране на Работа

Третирайте Интервюто С Агенцията, Като Истинско Интервю

Агенцията за подбор, вероятно ще насрочи интервю, за да си създаде по-добра представа за вашите умения и опит. Възможно е и да ви помолят да завършите оценка на уменията, за да бъдат изпитани вашите твърди и меки умения.

Подгответе Се За Реалното Интервю За Работа

Проучете компанията, преди да отидете на интервю, облечете се подходящо, упражнявайте се да отговаряте и задавате въпроси, за да впечатлите интервюиращия с вашите умения, опит, увереност и експертиза.

Работа с Рекрутър За Да Оптимизирате Възможностите Си

Някои кандидати, не искат да използват агенция за подбор, защото мислят че тези агенции предоставят само временни позиции на начално ниво. Други мислят, че агенциите никога не предоставят предимства на работниците. Нито едно от тези неща не е вярно.

Един кандидат за работа, може да използва агенция за подбор в България, за да намери широк спектър от позиции, включително и постоянни позиции, във всички индустрии, от служители на начално ниво, до изпълнителни директори.

Как Да Намерите Правилната за Вас Агенция за Подбор

Ролята на агенцията за подбор на персонал, се върти около работата с работодатели и кандидати, за да улесни успешното съвпадение.

Изберете Агенция Агенция за намиране на работа, Която Е Експерт в Сектора

Когато търсите агенция за подбор на персонал, с която да работите, уверете се че сте наясно с индустриите, с които тази агенция се занимава.

Изберете Агенция за Подбор Която се Специализира Във Вашата Област

Това може да се отнася до ИТ, езици, финанси, инженерство и т.н.

Агенциите също предлагат позиции, с различна продължителност.

  • Те включват:
  • Временно наемане
  • Временна към постоянна работа
  • Набор на постоянни кандидати за компанията

Допълнителни Услуги Предлагани от Агенциите за Подбор на Персонал.

Те могат да включват обучение за интервюта и да ви помагат да договорите заплащане с вашия възможен работодател.

Изберете Агенция за Подбор с Която Можете да Изградите Отношения на Доверие

Препоръчваме ви да отделите време, за да се свържете с различни рекрутъри и да ги интервюирате, за да разберете кой е най-подходящ за вас.

Свързване С Повече От Един Рекрутър

Няма нищо лошо, в това да се свържете с повече от една агенция за подбор, но ако вашата кандидатура бъде изпратена два пъти от няколко рекрутъра, това може да навреди на нашата и на вашата репутация. Моля, информирайте ни ако вече сте кандидатствали за дадена позиция.

Получете Максималното От Агенцията За Подбор

Ние от Top Skills Recruitment, разполагаме с богата информация и опит, с оглед на работата ни с компании от различни индустрии и сектори. Много компании възлагат набора на персонал на нас, така че вие ще имате достъп до позиции, които може никъде другаде да не са рекламирани.

Освен това, ще получите информация за изискванията за наемане, които не са посочени или не стават ясни от обявите за работа. Те ще ви подготвят за вашето интервю с възможен работодател и ще повишат шансовете ви да бъдете наети.

Още публикации