Специалисти Подбор ЧР

Честа практика за повечето компании, е да назначават специалисти в своя отдел Човешки Ресурси, които да се погрижат за нуждите по назначаването на служителите, отколкото да наемат агенция за селекция на персонал. Но, подхода за компанията да поддържа отдел Човешки Ресурси е свързан с:

  • Разходи за наемане на подходящ персонал
  • Обучение
  • Въвеждане в организационната култура

Дори, след всичките усилия, положени за да може специалистите по Подбор за ЧР да заработят ефективно, винаги съществува притеснението, че служителят ще напусне своята позиция в ЧР, за да преследва нова кариерна възможност на друго място, когато е напълно обучен.

За да бъдат намалени недостатъците, компаниите вече предпочитат да използват компании специализирани в подбора в България, които са напълно оборудвани и компетентни, в предоставянето на персонализирани решения за подбор. Този подход, често води до отлични резултати за организацията.

Талантливи Специалисти Човешки Ресурси

Top Skills Recruitment са ситуирани в София, България и разполагат с екип от силно талантливи специалисти по човешки ресурси, които са готови да се справят с всяка задача, без значение от изискванията. Нашият опит в подбора на персонал, ни позволява да разберем детайлите на различните позиции и да ви съдействаме, спрямо вашите изисквания за подбор в България, започвайки от административни позиции и стигайки до ръководно ниво, имайки на разположение отлична база данни с таланти.

В случай, че не разполагаме с перфектния кандидат за позицията ви, в нашата база данни, активно ще подготвим списък с кандидати.

Top Skills работи с широка гама от бизнеси, сред различни индустрии, включително банково дело, професионални услуги, творчески и технологични стартъпи.

Тази статия разглежда ползите на наемането на външни специалисти по ЧР подбор, във вашата компания.

Спестете Средства, Място, Време и Усилия и наемете Агенция за селекция на персонал

Когато възлагате подбора на реномирана агенция за ЧР подбор, като Top Skills Recruitment, вие ще можете да спестите средства. Това е така, защото няма да е нужно да наемате експертен персонал за подбор във вашия ЧР отдел, а вместо това специалистите по подбор на Top Skills, ще се погрижат за нуждите ви, срещу предварително договорена такса, което ще доведе до значително спестяване на време и усилия.

Този подход, също ще позволи на бизнеса ви да спести място, което може да бъде отдадено под наем или използвано за други операции.

Споделяне на Най-Добри Практики

Вашият отдел ЧР, винаги ще бъде ограничен от нивото на опит и знания, с което персонала в организацията разполага. Работата с Top Skills Recruitment, ви позволява да се възползвате от богатите опит и услуги, изградени през годините в различни организации, които могат да бъдат споделени като най-добри практики.

По-малко Текучество на Персонал

Работейки с Top Skills Recruitment – агенция за селекция на персонал, вие няма да се безпокоите, че най-добрите ви служители, ще напуснат работа за да преминат към конкурентните ви компании.

Наемете Експерти и Специалисти

Агенция Top Skills Recruitment в България, наема персонал с опит в широк спектър от индустрии и специалисти по подбор за постоянни позиции, лизинг на персонал и екзекютив сърч, които ще подсилят вашата компания, чрез иновативни, навременни, висококачествени и рентабилни решения.

Нашият екип се състои от специалисти по ЧР подбор, които са способни да ви съветват и водят, през процеса по подбор.

Обширен Маркетинг и Подбор на Кандидати

Работейки с  Top Skills Recruitment, можете да бъдете сигурни, че ще получите първокласни услуги и кандидати, които идеално ще паснат на вашите характеристики и фирмени ценности.

Посредством обширния маркетинг и методите за подбор на кандидати, изпитани през годините, ние се целим да привлечем най-добрите таланти, от които да изберем кандидати.

Стратегическо Планиране Човешки Ресурси

Нашите специалисти по подбор, ще ви помогнат да изградите вашия екип, така че да оптимизирате ефективността. Това е от съществено значение, за да се уверите че вашия бизнес е готов във всеки аспект.

Освен с ЧР подбор, ние можем да помогнем и с анализ на разликите в уменията, сравнение на заплатите и създаване на работни характеристики, така че да се уверите че вашите практики по подбор на персонал, са възможно най-ефикасни.

Още публикации