Агенция за подбор на специалисти финансови услуги България

Нуждаете ли се от услуги за подбор на професионалисти във финансовия сектор?

Top Skill Recruitment като агенция за подбор на финансови услуги, разполага с база данни от професионалисти и селектира най-подходящите кандидати за съответната позиция във финансовия сектор.

Тъй като организациите, все повече разчитат на информация, при взимането на търговски решения, има голямо търсене на финансови професионалисти в България, които могат да интерпретират данните и да ръководят стратегическото взимане на решения.

Нашите консултанти специалисти, могат да намерят топ кандидати, които успешно балансират критичното мислене и меките умения, които са нужни при взимане на стратегически решения.

Нашите консултанти, имат специализирани пазарни познания за заплащането при финансовите услуги, длъжностите и тенденциите при наемането, за да могат да са в състояние да гарантират, че вие ще привлечете най-добрите таланти на подходящото заплащане.

Назначаване на Квалифициран Персонал за Финансови Услуги в България.

Top Skills Recruitment е отдадена на наемането на квалифициран персонал, на различни позиции в сектор Финансови Услуги в България. Без значение, дали търсите работа или търсите топ кандидат, който да запълни свободна позиция, нашите консултанти ще използват своя опит, за да гарантират най-доброто възможно съвпадение между квалифициран кандидат и  компания с подходящи професионални цели. Подборът за Финансови Услуги на Top Skills покрива, наред с други, и следните области:

  • Счетоводство и бюджет
  • Управление на активи
  • Съответствие
  • Корпоративни финанси и акции
  • Управление на фонд
  • Застраховане
  • Законова и регулаторна политика
  • Поддръжка на операции, среден офис и търговия
  • Управление на имущество и активи

Агенция за подбор на финансови услуги

Предвид техния опит в сектора на банкирането и финансите, нашите консултанти са перфектно информирани и разпределени, за да могат да улеснят намирането на подходящия кандидат.

Нашите мрежи в България и Европа, ни правят идеалният партньор за вас и ни позволяват бързо и ефективно да намерим кандидати и да научим за вакантни позиции, които иначе не биха били обявени публично.

За повече от 10 години, нашият екип е подобрил познанията си за пазара на подбор във финансовия сектор и е изградил силна мрежа от професионалисти.

Нашият Подход за Подбор на Финансови Услуги в България

С оглед на значителното си ниво на опит в подбора, Top Skills Recruitment притежава това, което е нужно за да гарантира успех, както много компании и кандидати могат да потвърдят.

Ние използваме, както обичайни, така и иновативни подходи към социалните медии и онлайн форумите, както и други по-нестандартни канали. Този двустранен подход улеснява нашите възможности да свършим работата, така че вие да инвестирате по-малко време и усилия в подбирането, без да жертвате качеството на вашите кандидати и новите си служители.

Лидер в Подбора за Финансови Услуги

Като лидер сред фирмите за финансов подбор в България, ние използваме дълбока мрежа от професионалисти лидери в сектора, критични пазарни познания и експертно, локализирано търсене – всичко това е фокусирано, върху намирането на перфектният служител за вас.

Top Skill Recruitment – Агенция за подбор на финансови услуги селектира топ кандидати, посредством надеждни препоръки и дългогодишни взаимоотношения, давайки приоритет на клиента и прилагайки дискретни практики, които защитават вашите интереси.

Ние вярваме че смислената, съвместна и директна комуникация с компаниите и кандидатите, води до успех на всяка стъпка от процеса по подбор. Ние проверяваме внимателно всеки кандидат, уверявайки се че нуждите на компанията и професионалните цели на вашия нов служител, съвпадат отлично.

Убедени сме, че бизнесът се гради върху добрите взаимоотношения, а не върху транзакциите. Нашите консултанти специалисти предлагат индивидуален подход, изработен върху конкретните обстоятелства. Ние се стараем да разберем изцяло нуждите на нашите кандидати, което ни позволява по-лесно да ги съчетаем с правилните възможности.

Нашият консултативен подход към работата ни, означава че не се стремим просто да намерим работа на кандидатите за краткосрочен план, а че се фокусираме върху кариерните цели; ние се стремим да си партнираме с великолепни хора и фантастични бизнеси, които ценят високо своите служители и следователно ще ги развиват и инвестират в тях.

Кандидати за Финансови Услуги

Ако сте амбициозен и мотивиран професионалист по финансови въпроси, който е готов да направи следващата крачка в кариерата си, тогава сте дошли на правилното място. Ние от Top Skills Recruitment, сме консултантска агенция за подпобор на персонал за финансови услуги, специализирана в подпомагането на талантливи професионалисти по финансови въпроси, да се изкачат по кариерната стълба.

Ние ще отделим време, за да разберем какво желаете от следващата си кариерна стъпка и да ви дадем съвети за вашата Автобиография или работно интервю.

Така че, ако търсите ново предизвикателство в някоя от водещите Български фирми, от големи международни компании до малки независими фирми, ние разполагаме с избора на най-добрите позиции на пазара.

Още публикации