Агенция за Подбор на IT Персонал България

България е благословена с едни от най-добрите IT таланти в света, но за да имате успех в IT, трябва да имате цялостен екип, от програмни мениджъри до IT поддръжка. За да съставите такъв екип, ще се нуждаете от опитна Агенция за Подбор на IT Персонал в България, която да ви помогне с търсенето и подбора.

Top Skills Recruitment представлява много от най-добрите IT компании в България и множество бързо-развиващи се компании от световна класа, които се установяват в България за да се възползват от:

 • Отличната инвестиционна среда, с ниски корпоративни данъци
 • Добре образованата и многоезична работна ръка
 • Модерната офис среда, с високоскоростен трансфер на данни
 • Отличната комуникация в България и свързана с България

Предизвикателствата на IT Подбор в България

Не е тайна, че България е едно от водещите места за IT развитие. Това е особено вярно, що се отнася до силно развиващи се сектори, като гейминг, финтех и комуникации.

Това доведе до голяма мобилност на пазара, с възможности за кариерно развитие за квалифицирания персонал, а текучеството на персонал е проблем за много IT бизнеси в България.

Освен това, уменията за IT развитие са само една част от процеса на IT развитие и България, все още не е придобила всички инструменти, нужни за да поддържа това развитие. Top Skills Recruitment може да помогне на вашия IT бизнес, да преодолее тези предизвикателства като:

 • Оценява важността на работата в екип. Когато представяме кандидати за вашите позиции, ще се уверим първо че бъдещите членове на екипа, оценяват функциите на останалите в екипа и че са наясно как техните индивидуалности, се допълват взаимно. Сплотеността на екипа, ще спомогне за съсредоточаването върху общата цел и нейното постигане.
 • Намери правилните хора. Ще ви помогнем да изберете кандидати, които допринасят с разнообразен опит и перспектива към вашия проект. С колкото повече умения разполагате в екипа, толкова по-добър ще бъдат началните резултати и толкова по-малко промени ще трябва да правите след това.
 • Създаде подходящата структура на екипа. Един екип трябва да функционира, когато има зададени цели и насоки, поставени от ръководния екип, който ще делегира правомощия и ще осигури достъп до нужните инструменти за вашия екип за развитие. Ще ви помогнем да изградите вашия IT мениджмънт екип, за да можете да следите развитието и да се уверите, че проектът върви в правилната посока.
 • Придържане към целта. Екипите за IT развитие, клонят да харесват това което правят, но за съжаление понякога се увличат в създаването на идеалния продукт, вместо да завършват поставената задача. Ние ще анализираме профилите на кандидатите, за да се уверим че те осъзнават, че съществуват корпоративни, а не лични цели.

Подбор на Опитни Ръководители на Проекти

Добри ръководители на проекти се намират трудно навсякъде и притежават набор от умения, които могат да използват за да поддържат духа и продуктивността на екипа, които включват:

 • Отворена и ефективна комуникация
 • Повишаване на доверието между членовете на екипа
 • Възможности за тиймбилдинг
 • Конструктивно справяне с конфликти
 • Съвместно вземане на решения и решаване на проблеми

Тъй като България не е развивала големи IT проекти, в последните 40 години, уменията за управление на проекти са още по-търсени, отколкото уменията за развитие.

През това време, обаче, много високо-квалифицирани ресурси в IT управлението, са намерили позиции на високо ниво по света и са в състояние да ръководят сложни IT проекти.

Top Skills Recruitment е търсена от много водещи чуждестранни IT мениджъри, които искат да се върнат да живеят в България, в момента в който, пред тях се появи правилната възможност.

Още публикации