Езиков курс по немски език на Top Skills Academy

Ето какво сподели нашата преподавателка по немски език – Гергана Никова:

За кого е подходящ курсът?

За участници, владеещи немския език на средно ниво – В1-В2

Какво се случва в класовете ни?

Преди всичко говорим! Разговорният курс не замества “стандартния”, в него не се изучава граматика, насочен е предимно към развиване на умението разбиране на съответния чужд език чрез слушане и говорене.

Какво обхваща програмата на курса?

Разговорният курс не следва фиксирана програма, позната от курсовете за придобиване на следващо ниво. Той е гъвкав по отношение на темите и заниманията според нивото и интересите на участниците и динамиката на групата.
Основните занимания са дискутиране на предварително избрани теми от ежедневието, ролеви игри, подготвяне на кратки реферати от страна на участниците и други.

Предвидено ли е онлайн обучение?Трудно бихме могли да пресъздадем атмосферата на разговорния курс в онлайн среда. Ако се наложи прекъсване на курса предвид обстановката, в която се намираме, ще отработим пропуснатите часове допълнително.

С това кратко представяне и запознаване с  нашата преподавателка по немски език – Гергана, бихме искали да Ви поканим да се включите в нашите курсове – очакваме да ни пишете на имейл [email protected] или на телефон +359 896 719 324

Още публикации

Кои са професиите на бъдещето?

Темата за професиите на бъдещето набира широка популярност в дневния ред на обществото, тъй като нарастващ брой изследвания сочат за настъпването на необратими трудови трансформации.

LinkedIn и влиянието му на пазара на труда

LinkedIn и влиянието му на пазара на труда

Платформата LinkedIn е изцяло специализирана професионална социална мрежа за създаване на бизнес профили, обмяна на професионална информация и генериране на бизнес контакти. Тя стартира като