FinTech Подбор на Персонал София, България

Top Skills Recruitment предоставя първокласни услуги за Financial technology – FinTech подбор на персонал в София, България.

FinTech е една бързо и експлозивно развиваща се ниша, в пространството между технологиите и финансите.

Ние свързваме опитни и силно мотивирани кандидати за работа, със световни FinTech компании, които са на върха на финансовите иновации.

Top Skills Recruitment намира квалифицирани кандидати за своите клиенти и отлични възможности за хора, които искат да работят в бързо-развиващия се FinTech сектор. Ние действаме бързо, точно и активно от ваше име и консултираме, относно реалистичните условия на пазара на труда, финансовите очаквания и сроковете за набиране на персонал.

Предоставяме отлични услуги за подбор на персонал, проектирани с мисъл за клиента и съчетани с интелигентен, консултативен и откровен подход към нашите клиенти и кандидати.

Поддържаме най-високо ниво на услугите, за да гарантираме бърза навременна реакция и точност в подбора, както за клиентите така и за кандидатите, и най-пълноценни съвети.

Защо Да Използвате Top Skills за FinTech Подбор в София България?

Ние сме фирма за екзекютив сърч и подбор на персонал, която е специализирана във FinTech сектора, подбора на Постоянни, Временни и Договорни работни позиции в България.

Партнираме си с нашите клиенти, за да намерим таланти, посредством търсене, пазарно проучване и консултации за човешкия капитал.

Даваме съвети и препоръки – не съпоставяме просто автобиографии с изискванията на нашите клиенти, а помагаме на талантливите професионалисти, да направят следващата крачка в кариерата си.

Набираме персонал, не само за директната свободна позиция, но най-вече и с мисъл за следващата подходяща стъпка, за да се уверим че вашето развитие ще продължи.

В Top Skills, ние се стремим да осигурим на нашите клиенти и кандидати, способността да надминат своите цели, като съпоставим най-добрите таланти с водещите компании във FinTech индустрията.

Какво ни откроява като FinTech Рекрутъри в София?

Повечето фирми за подбор на персонал в София, не са наясно че има много видове компании, освен големите банки, които се нуждаят от FinTech таланти.

Компании като Платежни Процесори и Разработчици, Търговски Организации, Консултантски Фирми, FinTech и Биткоин Стартъпи, както и компании за Финансов Софтуер, се съревновават да намерят най-добрите FinTech таланти, което може да затрудни фирмите, ако сами набират персонал за FinTech позиции.

Набирането на персонал за FinTech, изисква рекрутър с опит, но и с готовност да се запознае със специфичните нужди на вашия бизнес. Нашият екип от рекрутъри, ще отдели нужното време за да разбере напълно позицията, преди да започнем да търсим FinTech професионалист за вашите нужди.

Нашият Процес за Набиране на FinTech Персонал

Успешното наемане на кандидати, започва със задълбочен разговор с един или повече членове на ръководния екип на Top Skills, за да се обмени информация за вашата позиция, вашата компания, стила ви на ръководене, както и предимствата които вашата компания предлага.

Освен това, ние разясняваме естеството и обсега на позицията, определяме идеалния кандидат и взаимно се споразумяваме за процеса и времето, което ще е нужно за да се постигне успешно целта.

Ние ще проведем началните интервюта с потенциалните кандидати, като елиминираме тези които не са подходящи, един по един.

Набиране на FinTech Таланти за Вашия Бизнес

За да привлекат и задържат таланти, както от чужбина така и от страната, работодателите ще трябва да направят всичко възможно, за да се преборят за таланта. FinTech е конкурентен пазар за подбор на персонал. Казано накратко, компаниите се нуждаят от умни, талантливи и иновативни хора, които разполагат с широк спектър от умения.

Ще се радваме да се свържете с нас, за да обсъдим как Top Skills може да помогне за нуждите на вашия FinTech подбор.

Още публикации