Front End Разработчик

Тъй като днес сайтовете играят ключова роля, в почти всеки бизнес, позицията Front End Разработчик има жизненоважната отговорност. Front End разработчиците създават елегантни, сложни и модерни потребителски интерфейси, за да привличат клиенти и да им предоставят възможно най-доброто потребителско изживяване.

Front End разработчик – известен също като front end уеб разработчик, е професионалист, който отговаря за проектирането и изпълнението на интерфейса, от който потребителите се нуждаят за достъп до онлайн приложението. Front End разработчикът използва езици за кодиране, като CSS, HTML и JavaScript.

Front End разработчикът отговаря за частите на приложението или уебсайта, които потребителите виждат и с които взаимодействат. Back End разработчикът се грижи за въпроси като инфраструктура и бази данни. Full-Stack разработчикът е смесица от двете, който може да се справи с целия процес на проектиране, от началото до края.

 • Ролите и отговорностите на Front End Разработчикът включват:
 • Вземане на решение за дизайна и структурата на уеб страницата
 • Разработване на функции за подобряване на работата на потребителите
 • Постигане на баланс между функционален и естетически дизайн.
 • Уверете се, че уеб дизайнът е съвместим със смартфони
 • Създайте код за многократна употреба за бъдещи нужди
 • Уверете се, че уеб страниците са оптимизирани за най-добра скорост и мащабируемост
 • Използвайте разнообразни езици за маркиране при проектирането на уеб страници
 • Запазете последователността на марката в целия дизайн
 • С оглед на своя над 10 годишен опит, Top Skills разполага с добре развита мрежа от качествени Разработчици в България, които включват:
 • Javascript Разработчици
 • Разработчици на Angular
 • CSS / SASS / LESS / Tailwind
 • Разработчици на Vue
 • React Разработчици

Търсите или искате да станете разработчик на Angular, React или Node JS?

Екипът ни от консултанти за подор на Front End разработчици, се фокусира върху специфични за рамката вертикали, като гарантира, че независимо от индустрията или нуждите може да намери подходящите разработчици, за всяка позиция на JavaScript, UI или Front End разработчик; независимо дали става въпрос за Angular разработчик, Ember разработчик, Node js разработчик, React разработчик или друга JavaScript рамка.

Нашите специалисти в подбора на персонал гарантират, че екипът може ефективно да набира таланти както на договори, така и за постоянни начала, и че екипът следи най-новите съобщения за рамки, за да осигури лесно достъпни таланти от изключително специализирани кандидати.

Знаем какво отличава един страхотен разработчик от просто добрия такъв и използваме не само обяви за работа, за да осигурим и предоставим таланти на нашите клиенти. Ето защо ние сме търсената агенция за подбор на Front End Developer в България. Стремим се да осигурим най-добрите таланти за нашите клиенти, като гарантираме, че и двете страни са доволни на всеки етап от работата.

Бързината на обслужване е едно от основните отличия, с които нашият екип може да се похвали, и ние можем да назначим разработчици и инженери на договор, в проекти и организации, често с едва 48-часово предизвестие.

Търсенето на разработчици на Front End или JavaScript, драстично надхвърля предлагането, като много постоянни разработчици и инженери преминават на договор, което води до недостиг на свободни постоянни служители и същевременно до увеличаване на търсенето на изпълнители за покриване на тези пропуски. Тази тенденция не дава признаци на забавяне, което в съчетание с търсенето от страна на клиентите на специфичен опит в проекти с най-новите рамки или нишови набори от умения, означава че много екипи за подбор на персонал и ИТ агенции, се борят да работят успешно в тази област.

Какво Търсим за да Наемем за Позиции на Уеб Разработчик или Софтуерен Инжинер?

Ние сме експерти в намирането на кандидати и успешното наемане на работа, а кандидатите знаят какво търсят, за да постигат целите за наемане. Те включват:

 • Страст към кодирането и добри умения за програмиране
 • Силни умения за решаване на проблеми
 • Тестване и отстраняване на грешки в кода
 • Внимателно отношение към детайлите, както и способност за намиране на бързи решения, когато е необходимо
 • Разбиране на бизнес целите и гарантиране, че проектите и продуктите са в съответствие с тези цели
 • Отлични комуникационни умения, включително способност да обяснявате сложни идеи на хора, които не са технически специалисти
 • Силно познаване на индустрията, актуални познания за новите технологии и ангажимент да се учите постоянно

Как Да Наема Front End Разработчик?

Ако търсите да наемете Front End разработчици, най-добрият начин да постигнете целите си бързо е да ни предоставите ясна представа за това, какви умения търсите и какви са характеристиките на позицията. По време на процеса на подбор на персонал:

 • Бъдете подготвени за интервюто – знайте за какво искате да говорите и какви въпроси искате да зададете.
 • Насърчавайте задаването на въпроси, за да се уверите, че кандидатът разбира позицията и че можете да обсъдите лично всички притеснения.
 • Не забравяйте, че кандидатът също провежда интервю с вас. Силните страни на вашата компания и на вашия екип и това, което прави компанията ви уникална.
 • Не правете тестовото си задание твърде дълго. Търсенето на работа е по своему много трудоемко и добавянето на едно дълго тестово задание, може да отблъсне кандидатите. Проверката на уменията е важна, но се уверете, че задачата може да бъде изпълнена в рамките на няколко часа.
 • Не се бавете твърде много с решението

Използване на Агенция за Подбор на Front End Разработчици

Повечето отрицателни впечатления за агенциите за подбор на персонал идват от хора, които са работили с лоши специалисти в подбора на персонал, които може да са били непрофесионалисти, неопитни или просто не са имали добри възможности. Ако работите с опитна и професионална агенция с фокус във вашата област, има всички основания да очаквате, че работата с агент по подбор на персонал, ще представлява едно положително преживяване. Никога не вреди да имате допълнителен човек, който да ви информира за нови възможности и да ви съветва в търсенето.

Услугите на Top Skills е безплатна за търсещите работа, така че бъдете открити за това какво търсите и как върви търсенето ви на работа, за да можем да свършим ефективно работата си. Използването на специалист в подбора на персонал за договорни позиции, също е отлична възможност за придобиване на разнообразен опит в различни индустрии.

Нужно ли е да се обърнем към Агенция за Подбор на Персонал?

Да, необходимо е да се обърнем към Агенция за Подбор на Персонал, защото осигурява на работодателите ИТ разработчици и други технологични специалисти, без да се налага да се притесняват за времето и ресурсите, изразходвани за тяхното намиране. Агенцията за подбор на разработчици, ще ви спести значително време и неприятности, а вие ще заплатите, само ако тя намери подходящия за вашата позиция човек.

Ако искате да разговаряте с нас, относно нуждата си от нов Front End разработчик или друга позиция, моля, свържете се с нас или изпратете кратко писмо.

Ако пък искате да започнете или да продължите търсенето на работа и искате да видите наличните ни позиции с JavaScript, свържете се с нас.

Още публикации