Международна Агенция за Подбор

Благодарение на дългогодишния си опит и отлично подготвениете специалисти в компанията, Тop Skills е доказана международна агенция за подбор на персонал и лидер на пазара в България за услуги като лизинг и подбор.

Ние си партнираме с местни и международни клиенти и представляваме връзката между бизнесите и професионалните кандидати, които търсят кариерна промяна. Ние набираме талантливи хора, в различни сфери.

Ние съчетаваме многоезични таланти с предизвикателни позиции в България и в Европа. Ние вярваме, че за да се достигне международен успех, трябва не само да говорите езика на дадения пазар, но и да разбирате неговата култура и да имате доказан опит в подбора за многоезични длъжности и позиции.

Top Skills вярва силно в личния и креативния подход и се стреми, да промени процеса по подбор към по-добро, посредством свежи идеи. Затова:

  • Владеете ли свободно езици, различни от Български и търсите ли вълнуващи кариерни възможности?
  • Търсите ли висококвалифициран международен персонал и служители, които да отговарят на вашата корпоративна култура?

Ние можем да ви помогнем.

Многоезични Специалисти по Подбор в България

Top Skills е многоезична консултантска фирма, която предлага временни, договорни и постоянни двуезични позиции. Нашият многоезичен екип, си партнира с бизнеси в България и в Европа, за да предложи двуезични позиции на огромен брой клиенти. Това включва, от технологчни стартъпи, до силно наложени на пазара международни фирми, в различни сектори като Финанси, ИТ, Инженерство и Производство.

Ние набираме персонал за многоезични позиции, в много сектори на бизнеса, които включват администрация, продажби и маркетинг, финанси и счетоводство, клиентско обслужване, ИТ, хелпдеск, верига за доставки и производство.

Многоезични Кандидати в България

Благодарение на опита си, като агенция за езиков подбор в България, знаем че предлагането на различни опции, от многоезични специалисти, на клиентите, е силно желателно в различни бизнес сектори. Като многоезичен кандидат, имате завидната възможност да използвате езиковите си умения, за да работите в разнообразен набор от позиции, местоположения и сектори. Нашите услуги за езиков подбор, могат да ви помогнат да намерите постоянни, фрийланс/временни позиции или на договорна основа.

Предлагайки динамичен и креативен процес на интервюиране, нашият многоезичен екип може да ви насочи, по време на търсенето и да ви осигури личното отношение, характерно за  Top Skills.

Ако сте решили да напуснете зоната си на комфорт и да потърсите нова работа, бихте постъпили правилно, ако работите с хора, които ви разбират. Ние можем да предложим безупречни услуги по подбор на двуезични кандидати, започвайки с консултация и съвет за най-добрия подход, до справянето с предизвикателния и постоянно променящ се процес на кандидатстване за нова позиция.

Подбор на персонал за Вашата компания

Имате ли нужда от помощ, за привличането на подходящи многоезични кандидати за компанията ви и подобряването на имиджа на бранда й?

Заплащането и финансовият ви пакет, достатъчно конкурентни и привлекателни ли са, за да привлекат талантите, от които се нуждаете?

В Top Skills, ние ви предлагаме правилните инструменти за проучване на пазара, както и силен и опитен многоезичен екип за подбор, който да ви помогне да намерите най-добрите таланти и да подсилите имиджа на бранда ви.

Нашата комуникация се отличава с подкрепа и прозрачност, тъй като ние разбираме набора на персонал и неговите предизвикателства. Това, което ни интересува най-много, е да предоставим качествени услуги, както на нашите кандидати, така и на нашите клиенти, за да извършим подбора, така както трябва.

  • Търсите ли международни и многоезични кандидати за новите си проекти?
  • Разполагате с нов проект, който има кратък срок?

Като екип от експерти, ние можем да се погрижим за вашите нужди за Подбор, от Младши до Ръководни позиции.

Нашата цел е да подкрепим изцяло работодателите, като в същия момент демонстрираме умения, квалификации и естествени способности за намиране на персонал.

Още публикации