Агенция за Подбор на Персонал с Чужди Езици

Top Skills е агенция за подбор на персонал с чужди езици с доказано име и опит, която предлага временни, договорни и постоянни двуезични работни места. Нашите многоезични консултанти работят с международни компании в България и Европа, за да предложат двуезични работни места за впечатляващ брой клиенти. Сред тях са авангардни стартиращи предприятия до мултинационални компании в много сектори, включително медии, право, фармацевтика, инвестиции, технологии и мода.

Ние набираме кандидати за многоезични работни места за многобройни области на бизнеса, включително администрация, продажби, маркетинг, счетоводство, право, обслужване на клиенти, ИТ помощ, проучвания, покупки, верига на доставки и преводи.

Двуезични Кариери

В случай, че сте талантлив професионалист с умения по английски, френски, немски, италиански, португалски или испански език, ние познаваме компании, които искат да се свържат с вас.

Нашият талантлив екип, специализиран в подбор на персонал с чужди езици, оценява различни свободни работни места и набира ръчно тези, които най-добре отговарят на вашия опит и способности.

Има много предимства на това да говориш свободно два езика и двуезичието ще ви даде предимство в безброй работни места. Ето четири причини защо:

  • По-Високо Заплащане. Според докладите, двуезичните хора печелят с 2% повече от своите едноезични колеги.
  • Повече Възможности. Независимо от сферата ви на компетентност, владеенето на няколко езика автоматично ви дава право на повече позиции.
  • По-малко Конкуренция. Ако кандидатствате за позиция, която изисква два езика, вие се конкурирате с по-малък брой кандидати, отколкото ако кандидатствахте за същата позиция без изискване за езикови умения.
  • По-добра Пазарна Реализация. Фирмите винаги търсят служители, които могат да говорят два или повече езика, особено ако фирмата извършва международна дейност, защото това им позволява да увеличат базата си от клиенти.

Позиции Които Изискват Умения в Чуждите Езици

Устен Преводач

Това е една от най-търсените професии в областта на чуждите езици, която е и една от най-доходоносните. Повечето работни места за устен превод, изискват преводачът да има диплома, да говори свободно езика, на който се превежда, а в някои случаи да притежава и сертификат.

Писмен Преводач

За писмения преводач, не е важно да познава само граматиката на друг език, но и да разбира културата на аудиторията.

Специалист в Човешки Ресурси

Много организации осъзнават важността на това да разполагат с разнообразен персонал, който притежава различни умения, таланти и знания.

Управител на Хотел

Знаейки чужд език, можете да идентифицирате нуждите на чуждестранните посетители и да ги удовлетворите по подходящ начин. Управлението на един хотел, изисква разнообразни способности – от обучение на персонала до координиране на събития.

Мениджър на Продуктова Локализация

Като мениджър по продуктова локализация, ще отговаряте за управлението на екип от преводачи, за разбирането на нуждите на новия пазар, за координирането на пускането на продукти на пазара и за други дейности.

Служител за Връзка

Служителят за връзка, координира дейностите на две страни и е лицето и силата на страните, които представлява. Също така, позицията изисква изграждане на взаимоотношения. Служителите за връзка са лепилото, което държи две различни страни заедно.

Международни Продажби

Независимо къде работите, позициите в областта на международните продажби често изискват езикови умения и достатъчна културна компетентност, за да не се обиждате.

Ако сте научили чужд език, вероятно сте уверена личност с отлични комуникационни умения. Това означава, че длъжностите в сферата на продажбите са идеален вариант по отношение на кариерата, която можете да получите с чужди езици.

Специалист Обслужване на Клиенти

Работата в „Обслужване на клиенти“, ви носи удовлетворение от решаването на проблемите на клиентите и ефективното им консултиране на език, който може да не е вашият роден.

Независимо дали се занимават с оплаквания или запитвания на клиенти, представителите за обслужване на клиенти неизменно създават първото впечатление на клиентите за дадена компания, а всички знаем колко важно е първото впечатление.

Информационни Технологии

Владеенето на два или повече езика, в този постоянно разрастващ се сектор, е огромно предимство за работниците. Технологичната индустрия в цифровата епоха, е може би по-представителна за световния пазар от всяка друга. Светът на технологиите не познава международни граници и за всички работещи в този бранш – от програмисти, софтуерни инженери до специалисти по обслужване на клиенти – умението да общуват на втори език е много полезно.

Специалисти в Здравеопазването

Болниците и клиниките, в районите с многобройно, мултикултурно население, неизменно ще трябва да могат да предават важни медицински съвети на пациенти, чийто първи език не е българският. В тази област съществуват възможности за работа за лекари, медицински сестри и служители на спешна помощ, които владеят два или повече езика.

Банкиране

Банките винаги се нуждаят от служители, които владеят няколко езика. Парите са чувствителна тема и никой не иска да взема финансови решения, които не разбира изцяло.

Счетоводител

Независимо дали става дума за управление на бизнес или за данъци, повечето от нас искат да разговарят за сметките си на основния си език. Многоезичният счетоводител е от съществено значение за компаниите, които извършват международна дейност.

Маркетинг

Специалистите по многоезичен маркетинг, могат да изработват маркетингови материали на чужди езици и да използват широките си културни познания, за да създадат послания, които да резонират с по-широка аудитория.

Решения за подбор на персонал с чужди езици

Получете достъп до нашата група от двуезични професионалисти и се запознайте с подбрани кандидати, избрани за вашия бизнес. От предстоящите тенденции, до това къде са най-добрите кандидати за вашето работно място – нашите компетентни двуезични специалисти в подбора на персонал, ще бъдат напълно отдадени на намирането на подходящия кандидат, за вашите нужди и за вашата компания.

Позволете ни да се погрижим за вашия двуезичен персонал, за да можете да се съсредоточите върху бизнеса си. След като обсъдите изискванията си към новия член на екипа, нашата експертна група от двуезични специалисти в подбора на персонал, ще се захване с работата и ще намери страстни професионалисти, които могат да се похвалят с двуезични умения.

Още публикации