Работа с Английски Език в България

Независимо дали Английският език за вас е майчин, или сте го овладели като втори език, в България има много възможности за прилагането му и за работа с английски език.

Top Skills специализира в голямо разнообразие от работни места с английски език в цяла България. Независимо дали търсите най-новата свободна позиция за англоговорящи или имате работа, за която се изисква английски език, Top Skills е тук, за да ви помогне.

Нашите свободни работни места ви предлагат възможност да се впуснете в много различни работни позиции, като същевременно упражнявате уменията си по Английски език. Много свободни работни позици не се обявяват открито и затова ние сме изградили широка професионална мрежа както от кандидати, така и от позиции.

Познатата фраза в нашия бранш е „Никой не харесва специалистите по подбор на персонал“. Ние осъзнаваме защо това е така и това е причината да правим нещата по различен начин. Позитивизмът, който получаваме всеки ден, ни насърчава да продължим да вървим по този път. Никакви стари предразсъдъци, само желание да променяме нещата към по-добро, със свежи идеи и стартъп мислене.

Чужд Език или Многоезични Умения

Професионалните позиции включват много инженерни, банкови и финансови и строителни области, както и области, свързани с ИТ и центрове за клиентско обслужване. Особено търсени са управленските умения, а работата по договор също е широко достъпна.

С дългогодишния си опит в областта на подбора на таланти с различни езици Top Skills е лидер на пазара за международен подбор и сключване на договори в България. Ние си партнираме с глобални клиенти, включително международни организации и компании от класацията Fortune 500+. Ние сме връзката между тях и професионалните кандидати. Top Skills е мястото, където се срещат възможностите и талантите. Ние набираме талантливи хора в различни офис дисциплини в разнообразни индустрии.

Писмен и Устен Превод

Ако владеете езика на Ниво 1 или сте напълно двуезични, има много възможности да работите като писмен или устен преводач – като част от фирма за писмени или устни преводи или на свободна практика.

ИТ Индустрия

Ако имате технически умения, ИТ е популярен начин за намиране на работа. Много компании са склонни да наемат инженери на средна възраст със средни познания по Български език, тъй като те ще разполагат с двуезичен ръководител на екипа или ръководител на проекта, който ще улесни комуникацията. ИТ специалистите с езикови умения на Ниво 2 или по-високо обаче, имат по-добър достъп до по-високоплатени позиции и повече възможности за кариерно развитие.

Дигитален Маркетинг и Дизайн

Ако търсите работа с английски език и уменията ви са по-скоро творчески, може да успеете да като специалист по дигитален маркетинг или дизайн. Много български компании сега се стремят да продават продукти и услуги на клиенти извън България, така че увеличават броя на чуждестранните творчески таланти. Специалистите на средна възраст, които говорят английски, могат да намерят работа, особено в малки и средни компании, които може да не успеят да привлекат напълно двуезични кандидати.

Бизнес Развитие и Продажби

Ако сте опитен ръководител на бизнес с добра автобиография, е възможно да намерите работни позиции за бизнес развитие или продажби, особено сред българските компании, които искат да разширят дейността си. Този вид ръководни длъжности не изискват конкретно владеене на Японски език, особено в мултинационалните компании, тъй като те разполагат със специализиран персонал, който да помага с писмени и устни преводи. Владеенето на Български език обаче може да ви даде достъп до по-високи позиции, като например позиции на кънтри мениджър.

Защо да Изберете Top Skills за Ваша Агенция, когато Търсите Работа с Английски Език?

Съответствие с GDPR и Сертифициране

Top Skills е сертифициран и напълно съвместим с GDPR (защита на личните данни). Редовно се подлагаме на одити, за да поддържаме сертификата си.

Отлично Обслужване на Клиенти

Ние сме известни с начина, по който се отнасяме към хората, и наистина ценим и оценяваме всеки, с когото работим и когото представляваме. Вярваме, че работата се дължи на хората.

Ние Сме Нещо Повече от Просто Агенция за Подбор на Персонал

Top Skills е вашето универсално звено за подбор на персонал и сключване на договори, търсене на таланти и решения за човешки ресурси. Въпреки че сме лидер в нишата за подбор на персонал и в областта на човешките ресурси, ние държим на Човека в Човешките Ресурси.

Над 10 Години Опит

Нашият опит се отразява в индивидуалния ни подход, бизнес проницателността и нивото на обслужване, което предоставяме на всеки клиент и кандидат.

Никога Груби, Винаги Откровени

Никога не лъжем, за да спечелим клиент. Както с клиентите, така и с кандидатите, ние винаги сме откровени. Специалистите по подбора на персонал в Top Skills, успешно управляват очакванията на кандидатите.

Още публикации