Подбор на персонал и осигуряване на работа в Блокчейн Технологии

Фирмите за криптовалути, трудно намират подходящи кандидати за позиции в България, тъй като интересът към цифровите валути и други активи ги изправя срещу някои от най-големите компании в света.  Работа в Блокчейн Технологии в България – конкуренцията за работни места, оставя по-малко кандидати за криптофирмите, които се нуждаят от нови служители, за да могат да разширят бизнеса си.

Тъй като, старите фирми започват да изграждат, крипто-способности в отдели като управление на активи и проучване, по-агресивно отколкото в миналото, те се насочват към сравнително нови таланти – от гимназиални учители до юристи и хора от академичните среди.

Намиране на Правилната Позиция за Вас

Ние от Top Skills обслужваме пазара на труда, в сферата на блокчейн технологиите и криптовалутите и работим усилено, за да ви намерим позиция, която идеално да отговаря на квалификациите ви и на предпочитанията ви за корпоративна култура.

 • Нашите услуги включват:
 • Писане на Автобиография
 • Подготовка за интервю
 • Намиране на позиции, отговарящи на вашия опит
 • Оценка на съответствието на фирмената култура с вашите предпочитания

Без значение дали сте начинаещ, установен служител или световен експерт, ние ще намерим подходящата ниша за вас.

В бързоразвиващия се свят на блокчейн технлогиите и криптовалутите, нашето портфолио от щателно проверени кандидати, е един от най-безценните ни активи и ние винаги се радваме да се срещнем с нови потенциални таланти, за да доизградим базата си данни.

Намиране на Правилния Кандидат за Работа в Блокчейн Технологии

Съпоставянето на подходящия кандидат за подходящата позиция е предизвикателство.

Нашият богат опит на пазара на труда в областта на блокчейн технологиите и криптовалутите, ни дава възможност да разберем нуждите ви като работодател.

Ние намираме идеалния кандидат, като осигуряваме оптимално съответствие, както по отношение на изискваните умения, опит, така и на нивата на фирмената култура.

 • Нашите услуги включват:
 • Определяне на необходимите квалификации
 • Идентифициране и осъществяване на контакт с подходящите кандидати
 • Провеждане на интервюта с избраните кандидати
 • Изготвяне на подробен преглед на кандидатите, включващ заключенията, направени по време на интервюто
 • Подготовка на интервюто с рекрутъра отговарящ за подбора на персонал за вашата компания

Като наш клиент, вие ще се възползвате от солидната ни мрежа в професионалния свят на блокчейн технологиите и криптовалутите.

Вместо просто да съпоставяме техническата квалификация на кандидата с техническите изисквания на клиента, ние се гордеем с това, че предоставяме реален подбор на кандидати за работа, което е най-добрият начин да се осигури оптимално удовлетворение на всички страни и да се сведе до минимум отлива на служители.

Как Top Skills може да помогне за вашия Блокчейн Подбор

Както вече споменахме, намирането на най-добрите таланти за изграждане на вашата блокчейн компания може да бъде трудно. Експертите в подбора на персонал, в областта на блокчейн технологиите от Top Skills, се фокусират върху опознаването на технологията, която изграждате, нуждите ви за различни позиции и подходящото място за вашата компания.

Предлагането на блокчейн таланти все още не е в крак с търсенето, което индустрията изисква – проблем, който за съжаление вече е познат на много компании в България и който се отразява на способността им да завършват проекти или да разширяват бизнеса си.

Изграждането на нови и иновативни блокчейн технологии е достатъчно трудно, затова позволете на Top Skills да се справи с подбора на кандидати и квалифицирането им при осигуряване на работа в Блокчейн Технологии, за да можете да се концентрирате върху нещата, които са от първостепенно значение за вашия бизнес.

Top Skills може да предприеме следните видове блокчейн подбор на персонал за вас, така че да не се налага да намалявате очакванията си или да променяте критериите за работа:

 • Търсене на ръководни кадри за длъжности на ниво старши ръководител, вицепрезидент и главен оперативен директор
 • Технически подбор на персонал от софтуерни инженери, разработчици на смарт договори, криптографи, архитекти на решения и др.
 • Подбор на служители на средно ниво във всички нетехнически функции, като маркетинг, социални медии, изграждане на интернет общности, копирайтинг, продукти, търговия, право, операции, продажби и др.

Още публикации