Намерете Работа с Агенция за Подбор в Европа

С помощта на агенция за подбор, която разполага със свободни позиции из цяла Европа, намирането на работа в ЕС може да бъде плавен и безпроблемен процес.

Да преглеждате обяви, както и да изпращате автобиографии и мотивационни писма към компании, може да бъде обезкуражаващо, но използването на професионална агенция за подбор в България, прави всичко това не толкова стресиращо, изнервящо и досадно. Top Skills Recruitment може да ви помогне да намерите позиция, подходяща за вашите умения, вашият опит и вашият характер, както и за вашите цели.

Използването на агенция за подбор, за да намерите работа в Европа, е една добра идея за хора с ясни кариерни цели. Регистрацията с Top Skills Recruitment не струва нищо, а е доста ефикасен начин да намерите идеалната работа за себе си. Ние ще бъдем до вас, популяризирайки вашето име, вашият опит и вашите данни пред клиентите ни.

Намерете Работа в Европа Използвайки Агенция за Подбор

Може би вече са ви търсили, посредством вашия LinkedIn профил или личния ви уебсайт, но подходът се е провалил. Вместо това, опитайте да се свържете с чуждестранна агенция по заетостта в България, която е специализирана във вашата професия.

Top Skills Recruitment разполага с експерти в много области на индустрията и ние инвестираме време в опознаването, както на клеинта, така и на кандидата и работим здраво за да намерим подходящото съвпадение.

Ние вероятно познаваме местния пазар на трудат, доста по-добре от вас и познаваме клиентите и типа кандидати (освен уменията и опита им), които те търсят обикновено.

Освен това, ние ще ви посъветваме относно адаптирането на вашата Автобиография или подобряването на вашите умения при интервюиране.

Опознаване на Културата на Всяка Страна

Изключително важно е, да развиете задълбочено разбиране за бизнес етикета и културата във всяка страна. Запознайте се с агенцията, както и проучете евентуалния работодател, що се отнася до придобивките, потенциала за кариерно развитие и работната култура. Една добра агенция, трябва да е опознала своя клиент достатъчно, за да може да отговори директно на въпросите ви.

Ние в Top Skills, сме намерили позиции на много експати и знаем формалностите, свързани с наемането на персонал във всяка страна. Освен това, ние разполагаме и с вътрешна информация относно позиции, които не са публично достояние.

Една местна агенция, вероятно ще има по-малко опит в справянето с експати. Ако не знаете местния език, ще бъдете в неизгодно положение спрямо техните клиенти.

Един Съюз но Различни Страни

Европа е разнообразна и не съществува един единствен подход, що се отнася до търсенето на работа.

Езиковите умения са важни и ако не сте международна фирма, повечето работодатели в Европа ще изискват Английски плюс още един език. Много работодатели ценят също и дълголетието относно позициите, така че пригответе се да обясните прехвърлянето от една позиция на друга, ако това важи за вас.

Във вашата Автобиография, наблегнете на вашия принос и постижения, относно всяка позиция, дори престоят ви там, да е бил кратък.

Нашите клиенти наемат международни, разнообразни, широко-скроени професионалисти, от млади дипломанти до ръководители на високо ниво.

Възможности за работа в ЕС на Многоезични Професионалисти

Ние специализираме в свързването на способни професионалисти с организации в ЕС, които се нуждаят от двуезични попълнения в своите екипи.

Без значение дали се интересувате от позиции за двуезични кандидати или искате да добавите  допълнителна стойност, от вашите двуезични умения, към вашата вече успешна кариера, ние сме готови да ви свържем с водещите компании в Европа. Развийте истинския си потенциал и вземете бъдещето в собствените си ръце, докато се възползвате от вашите двуезични умения.

Двуезичните умения са силно търсено качество, от страна на компаниите в широк спектър от области. Затова, ако изпитвате страст, относно вашият занаят и можете да говорите свободно повече от един език, ние бихме искали да се чуем с вас.

Международни Рекрутъри На Които Клиентите и Кандидатите се Доверяват

Благодарение на много години опит в подбора на многоезични таланти и с доказани позиции, Top Skills Recruitment е лидер на пазара на международния подбор и привличането на таланти от България за осигуряване на работа в европейския съюз.

Top Skills са известни с начина, по който се отнасят с хората и ние наистина ценим всички хора, с които работим и които представляваме.

Ние никога не лъжем за да се доберем до даден клиент. Отнасяме се откровено, както с клиентите, така и с кандидатите.

Нямаме пристрастия към старата школа, а единствено се стремим да променим нещата към по-добро, прилагайки свежи идеи и иновативен начин на мислене.

Още публикации