Рекрутър и подбор на място

Успехът на вашия бизнес, зависи от качеството на вашите служители. Наемането на специализиран рекрутър на място, ще помогне да се уверите, че ще намерите подходящите таланти.

Когато организациите се разрастват, често има спешна нужда те да разширят отговорно и бързо, броя на персонала. За да може бизнесът да постигне този динамичен растеж, без разсейване или прекъсване, е необходимо да се намери гъвкаво и специализирано решение.

Моделът на рекрутъра на място, се различава от традиционния подбор, тъй като позволява на рекрутъра на място, да се съсредоточи единствено върху един клиент. Нашият рекрутър на място, се влива в екипа и фирмената култура, превръщайки се в експерт по клиентския бранд и начините на работа.

Top Skills вече успешно е внедрила рекрутъри на място, за няколко от нашите процъфтяващи клиенти в България.

Персонализиран Подход

Ние прилагаме персонализиран подход, когато поставяме нашите служители, на разположение във вашата организация. Като допълнение към вече съществуващия екип за подбор, ние ще добавим свежа перспектива към процеса по наемане, както и данни за пазара и неговите тенденции, за да обучим фирмения екип за подбор.

Преди да въведем този модел, ние ще се срещнем с клиентите ни, за да разберем как може да приспособим решението към техните нужди и да осигурим най-успешната услуга. Ще обсъдим, наред с други елементи, продължението на модела, броя и вида свободни позиции, както и текущия процес на интервюиране.

Когато проектираме всеки ангажимент по подбор на място, ние можем да адаптираме модела към нуждите на клиента.

Изграждане на Отношения

Още от първия ден, започваме да градим отношения с различни лица във фирмата, включително такива от ръководството, Човешки Ресурси (ЧР) и мениджърите по подбор. Работейки рамо до рамо с всички екипи, ние можем да определим, както краткосрочните така и дългосрочните цели и как можем да предоставим най-добрата експертиза.

Като ваша единствена точка на контакт, нашият консултант по подбора на място, ще се погрижи за следното:

  • Ще помогне за определянето на нуждите за подбор за временни и постоянни позиции.
  • Ще управлява подбора, сорсинга, прегледа на биографиите, уреждането на интервюта и назначаването.
  • Ще провери всички биографии и препоръки.
  • Ще се заеме с преговорите със служителите.
  • Ще следи заводолителността от подбора, както от гледна точка на служителя, така и от тази на работодателя.

Наемайки Top Skills като ваш ексклузивен рекрутър на място, вие ще спестите средства, свързани с традиционните такси за подбор и ще постигнете един по-добър и по-скоростен подбор, отколкото бихте го постигнали сами.

В допълнение, вие ще постигнете по-голяма яснота в процеса на подбор, посредством редовни прегледи на изпълнението и проактивни известия за всякакви пречки към вашия успех.

Продължителността на услугата, може да варира от няколко месеца до няколко години. В зависимост от очакванията на работодателя, можем да делегираме консултанти на различни нива: от Специалист Проучване, през Специалист Рекрутър, до Ръководител по Подбор.

Причини да Работите с Агенция за Подбор на Място

В днешната конкурентна бизнес атмосфера, компаниите трябва да са гъвкави и бързи, в действията си при наемането и обучаването на служителите, без значение дали е за да са в крачка с търсенето на клиентите, върховете в продукцията или с тежките периоди на продажби. Ползите от това, включват:

Агенция за Подбор на Място Работеща във Вашите Офиси

Използването на агенция за подбор, която да работи на място, означава че вашите потенциални кандидати, могат да добият представа за работното място, за разлика от фирмите за подбор, които проверяват и интервюират кандидатите, в своите офиси.

По-близкото Взаимодействие Означава По-Добра Алокация

Екипът за подбор на място, разполага с по-добра възможност да разбере тънкостите на компанията и изискванията за позициите, които трябва да бъдат покрити, посредством ежедневни взаимоотношения със супервайзърите, ръководителите на екипи и служителите.

Изграждане на По-близки Отношения с Агенцията за Подбор

Агенциите за подбор на място, работят заедно с отдел ЧР и висшето ръководство, за да реагират на проблемите, когато такива възникнат, и да намерят подходящи решения.

Услуги за Подбор на Място

Преди да изберете агенция за подбор, обмислете дали да не работите с Top Skills Recruitment, която предлага услуги на място.

За да научите повече, насрочете консултация с нашия екип, за да научите повече относно решенията ни за рекрутинг, които биха могли да ви помогнат.

Още публикации