Top Skills Insider с Креми

Това, което прави една агенция успешна, са хората, част от нея ? Тази седмица в Top Skills Insider ще Ви запознаем с Креми, заемаща позицията на Senior Recruitment Specialist & Account Manager. Ако трябва да опишем Креми със сигурност ще кажем – отдадена на работата си, внасяща изключително спокойствие и винаги насреща ?

Каква е твоята рецепта за успех?

В личен и професионален план рецептата за успех при мен е една – да си добронамерен, амбициозен, отговорен и не на последно място мечтател ?

Кое е нещото, което ти харесва и никога не би променил/а в Top Skills?

Това категорично е екипът. Страхотно е, когато освен колеги, откриеш и приятели на работното си място. Всички са пълни с идеи и винаги можеш да научиш нещо ново от някого.

Кой е навикът, който придоби откакто си част от Top Skills?

Това, което придобих, откакто съм част от Top Skills, не е просто навик, а цяло ново умение и то е успешно да съчетавам кариерата с това да бъда майка. Не е лесно, но е много удовлетворяващо, когато двете неща вървят ръка за ръка.

top-skills-recruitment-kremi

Кое би избрала – имейл или обаждане (видео разговор, по телефона)?

Ако зависи от мен – имейл или чат, следвани от разговор по телефона.

Какъв тип човек си – спестяваш или веднага харчиш заплатата си?

Може би съм някъде по средата. Имам си ритуал, който ми помага да не изхарча веднага всичко. Щом получа заплатата си, се награждавам с нещо, което съм искала за месеца, и след това се опитвам да съм по-разумна с остатъка от парите. „Наградата“ може да бъде нещо малко, не особено належащо като покупка, но е с цел да се поглезя и да си кажа „браво“ за свършената работа.

Какво е хобито ти?

Хобито ми може би ще прозвучи банално, но обичам да чета, да гледам хубави филми, да ходя на театър, да пътувам, да прекарвам време със семейството си. Това са нещата, които ме зареждат. Имам силен интерес и към криминалната психология. Следя канали в YouTube, които са с такава насоченост, чета статии и книги по темата, като дори магистратурата ми е в тази сфера.

Нещо, което останалите не подозират за теб?

Може би това, че съм до някаква степен интроверт. Трябва ми малко повече време, за да се отпусна сред непознати хора, и в повечето случаи това ме прави да изглеждам прекалено резервирана. Предпочитам да наблюдавам и анализирам, пред това да бъда в центъра на вниманието. Бих препоръчала книгата „Тихите“ от Сюзан Кейн по този повод. Тя ще Ви помогне да разберете по-добре интровертите и техните силни страни. Дори Вие самите да не сте такива, със сигурност в обкръжението Ви има поне един интроверт без да подозирате.

Книга, филм или песен, които са те вдъхновили или препоръчваш горещо?

Толкова са много. Мисля, че в различните етапи от живота на човек, го вдъхновяват и различен тип книги, музика, филми. В момента в съзнанието ми изниква “Човек в търсене на смисъл“ от Виктор Франкъл. Страхотен пример за това колко неподозирано силен може да бъде човешкият дух. След тази книга си даваш сметка за какви незначителни и преходни неща се тревожим всекидневно. Бих искала да добавя нещо и от нашата литература. Тетралогията на Димитър Талев има неизменно място в моето сърце и по този повод вместо филм, ще препоръчам театрална постановка. Ако имате възможност да гледате „Железният светилник“ в Театър „Българска армия“, обезателно го направете. Обещавам, че няма да съжалявате. Великолепно представление.

Относно музиката ми е много трудно да препоръчам нещо конкретно. Обичам да слушам разнообразна музика като изборът зависи от настроението. В плейлиста ми редовно присъства 90’s и 00’s hip-hop, Queen, Nirvana. В последните години открих и много харесвам Денис Лойд, слушам го редовно. Също и Postmodern Jukebox. Това, което сътвори Скот Брадли, според мен ще стане цяло ново течение в музиката.

Кой е последният виц/шега/мийм, който те разсмя?

Феновете на „Приятели“ ще разберат.

Kremi-meme

Кой е въпросът, който не обичаш да ти бъде задаван?

Не обичам твърде лични въпроси от хора, които не са ми близки. Нездравото любопитство отблъсква. Също, въпроси целящи да те наскърбят по някакъв начин, но завоалирани под формата на загриженост.

Ако искате да се свържете с Креми, за да намерите нова работа или да получите кариерен съвет, можете да го направите на [email protected], а ако искате да й благодарите за помощта и насоките, можете да оставите отзив на този линк.

Още публикации