Top Skills Insider с Лили

Това, което прави една агенция успешна, са хората, част от нея ???? Тази седмица в Top Skills Insider е време да Ви запознаем с Лили, IT Recruiter и едно от най-новите попълнения в екипа.

Каква е твоята рецепта за успех?

Хмм, рецептата ми за успех:

  • 1 ч.ч амбициозност
  • 1 ч.ч постоянство
  • 1 ч.ч и половина любов и желание
  • Щипка увереност и късмет

Кое е нещото, което ти харесва и никога не би променила в Top Skills?

Банално ще е, ако кажа, че всичко ми харесва, но е точно така. Екипът е страхотен – млади, усмихнати и добри хора. Най-важното е да намериш работа и екип, които да те удовлетворяват – с радост да се будиш сутрин и с удоволствие да отидеш на работа. Това е нещо, което трудно се постига, но чувствам, че намерих точно това в Top Skills.

Кой е навикът, който придоби откакто си част от Top Skills?

Навикът, който придобих откакто съм част от Top Skills, е това да си водя записки – да записвам всичко, което получавам като информация. Може да звучи глупаво, но в повечето случаи просто запомнях нещата. Откакто започнах да работя в Top Skills, динамиката си оказва влияние и е толкова по-спокойно и по-лесно, когато просто информацията ти е записана прилежно в едно тефтерче.

top-skills-insider-s-lilly

Кое би избрала – имейл или обаждане (видео разговор, по телефона)?

Нямам проблем във воденето на комуникация и по имейл, и по телефон. Смятам, че когато човек се чувства комфортно в провеждането на какъвто и да е било разговор, то инструментите, които използва, не са от значение.

Какъв тип човек си – спестяваш или веднага харчиш заплатата си?

Това е подвеждащ въпрос! ???? Първо заделям сума, която съм си определила, че трябва да сложа в касичката, а после… е… жена съм, угаждам си… ????

Какво е хобито ти?

Това, което обичам да правя, когато ми остава време е да оцветявам (да.. звучи детско). Имам книжка с различни рисунки, чиито части са номерирани и определен номер отговаря на определен цвят. Това е доста релаксиращо начинание. Особено ако се прави с чаша хубаво червено вино под ръка. ????

Нещо, което останалите не подозират за теб?

Ако отговоря на този въпрос, то тогава какво потайно ще остане в мен? Шегувам се, разбира се. Аз съм открит човек. Това, което показвам пред хората – това съм аз… няма нищо потайно… за съжаление ????

Книга, филм или песен, които са те вдъхновили/препоръчваш горещо?

Последната книга, която прочетох и ми остана в съзнанието е „Глина“ на Виктория Бешлийска. Страхотна книга! Препоръчвам я на всеки, който обича мистиката и старите български фолклорни легенди. Ще я прочетете на един дъх – гарантирам ви!

Кой е последният виц/шега/мийм, който те разсмя?

Това е последното, което ме разсмя ????

Кой е въпросът, който не обичаш да ти бъде задаван?

Обикновено отговарям на всички въпроси – такава съм си. Но не обичам да ми задават въпроси от типа „Защо правиш това?“ – ами, защото така съм преценила! Когато го направя, ще се разбере защо! ????

Ако искате да се свържете с Лили, за да намерите нова работа или да получите кариерен съвет, можете да го направите на [email protected],  а ако искате да й благодарите за помощта и насоките, можете да оставите отзив на този линк.

Още публикации