Top Skills Insider с Мери

Това, което прави една агенция успешна, са хората, част от нея. Затова днес стартира рубриката Top Skills Insider, която ще Ви запознае с новите и не толкова новите попълнения в чудесния ни екип ?
Първият TopSkiller, когото Ви представяме, е Мери – отзивчива, мила, усмихната и винаги готова да помогне ?

Каква е твоята рецепта за успех?

Бих казала, че все още изпипвам рецептата си за успех. Но със сигруност най-важната съствка е доброто отношение към хората. Старая се да се държа добре и да помагам както на кандидатите ни, така и на всеки един от екипа на Top Skills.

Кое е нещото, което ти харесва и никога не би променила в Top Skills?

Екипът. Именно те допринасят за изключителното ми желание, с което ходя на работа. Чувствам всеки един от екипа ни като близък приятел и с много от тях се виждам и извън работната среда. Свободна съм да споделям с тях лични и професионални казуси, както и да се шегувам. В екипа ни цари разбирателство, хармония и уважение. Бих казала, че сме като едно истинско семейство.

Кой е навикът, който придоби откакто си част от Top Skills?

За краткото време, прекарано в Top Skills, научих много. За да бъда по-конкретна, може би един от навиците, които придобих е мултитаскинг-а (или как да вършиш 10 неща едноврменно по най-добрия начин). Със сигурност това да имам много задачи за деня ми носи удоволствие и по този начин се чувствам пълноценна и продуктивна. Благодарение на мултитаскинг-а се научих да се справям с всичко, което ми е възложено за деня.

Top-Skills-Insider-Meri

Кое би избрала – имейл или обаждане (видео разговор, по телефона)?

Със сигурност се чувствам по-спокойно, когато общувам по имейл. Но откакто съм част от екипа на Top Skills, свикнах с обажданията и по този начин излизам от зоната си на комфорт. Също така, чрез телефонния разговор мога да преценя настроението на даден човек и да усетя накъде да насоча разговора.

Какъв тип човек си – спестяваш или веднага харчиш заплатата си?

Бих казала, че съм смесица от двете. Но, както знаем, една жена винаги има какво още да си купи, така че заплатата ми не се задържа дълго.

Какво е хобито ти?

Не мога да определя едно точно нещо, което да нарека хоби. В свободното си време обичам да готвя (най-вече сладки неща), да се разхождам с кученцето и приятеля си, да ходя на канго джъмпс, да чета книга и да рисувам картини по номера (ново и много успокояващо хоби за мен).

Нещо, което останалите не подозират за теб?

Всички около мен знаят, че имам куче, което обожавам. Но всъщност любовта ми не е само към моето, но към всички кучета. Бездомните кучета са болна тема за мен и по всякакъв начин се опитвам да помагам именно на тях. Когато бях по-малка и се прибирах късно вечер, винаги бях придружавана от 2-3 бездомни кучета, които ме изпращаха до входната врата и аз, разбира се, ги хранех. Често, когато видя куче на улицата, минавам през най-близкия магазин, за да му купя нещо за ядене. Редовно храним кучетата пред блока. Когато имам възможност, изпращам средства на организацията Dog Help, която непрекъснато прибира и лекува бездомни кучета. Така че, със сигурност любовта ми към тях не е изразена само в това да им се радвам, но и да се грижа за тях както и с каквото мога.

Книга, филм или песен, които са те вдъхновили или препоръчваш горещо?

Съвсем скоро слушах една аудиокнига – „Тайната“ на Ронда Бърн. Изключително вдъхновяваща книга, която те кара да промениш коренно начина си на мислене и вижданията ти за живота. Силно препоръчвам!

Кой е последният виц/шега/мийм, който те разсмя?

meme-how-recruiters-make-tea

Кой е въпросът, който не обичаш да ти бъде задаван?

„Колко си висока?“. От 13 годишна не съм пораснала и с 1 сантиметър, така че изразът „джобно гадже“ определно отговаря на моя профил.

Ако искате да се свържете с Мери, за да намерите нова работа или да получите кариерен съвет, можете да го направите на [email protected], а ако искате да й благодарите за помощта и насоките, можете да оставите отзив на този линк.

Още публикации