Top Skills Recruitment празнува 5-ти рожден ден

Днес е денят на усмивката, който този път отбелязваме с много широки усмивки, защото тази година в Top Skills Recruitment празнуваме 5-ти рожден ден.

Когато започнахме развитието си през 2017 година, изобщо не подозирахме къде ще бъдем 5 години по-късно. В началото бяхме 2 души, съдействайки единствено за постоянна и временна заетост, докато към днешния момент екипът ни се е разраснал неимоверно. Това ни позволи да създадем отдели – BPO, IT, Business Development и Маркетинг , както и да разширим набора ни от услуги. Към днешния момент предлагаме кариерни консултации и изграждане на мотивационен профил, езикови курсове и корпоративни обучения и хедхънтинг. А качеството на услугите ни е признато както на локално, така и на международно ниво. Често попадаме в класации, като тази година бяхме отличени като най-добър работодател и най-успешна агенция в категория хедхънтинг.

Top-Skills-Throughout-the-Years-Infographic

Определено тези 5 години минаха неусетно. Когато си отдаден на това, което правиш, не забелязваш колко бързо времето тече, защото си изцяло погълнат от стремежите си, които в нашия случай са да помогнем на максимално най-много да намерят подходящата за тях работа. Тези 5 години бяха период на постоянно развитие и излизане от зоната на комфорта, защото само така се постигат резултати. Определено не беше лесно, но това не ни попречи да работим за това, което искаме. Именно на това дължим факта, че празнуваме 5 рожден ден. И разбира се на прекрасния ни екип, за които работата е призвание. Мечтите стават реалност, когато си заобиколен от правилните хора.

Top_Skills_Recruitment_Team_5th_Birthday

Благодарение на амбициозния ни и талантлив екип, нищо от това нямаше да е толкова добро, колкото всъщност е!


Свържете се с нас!

Още публикации