Top Skills Recruitment – Професионални кариерни консултации (услугата е безплатна за всички)

Top Skills Recruitment е иновативна българска HR агенция специализирана в откриването, подбора и привличането на ниско, средно и експертно ниво. Използвайки различни методологии, намираме възможно най-добрите професионалисти за нашите клиенти.

Top Skills Recruitment  е лицензирано предприятие за временна заетост и подбор на персонал. Специализирани сме в намирането на многоезични таланти за нашите глобални клиенти в сектори като: IT, изнесени услуги, инженерство, бързооборотна търговия, логистика, финанси, продажби, производство

Посветени сме на това да помагаме на хората да постигнат мечтите си и да пожънат успех в професионален план. Нашият екип предлага индивидуални решения относно различните етапи в процеса на подбор чрез разнообразни услуги, ориентирани към качествено изпълнение на поетите ангажименти.

Знаем, че понякога намирането на работа може да бъде дълъг процес, изпълнен с много въпросителни и, за да сме максимално полезни, съдействаме с безплатна кариерна консултация чрез необходимото лично внимание и отношение, както и съвет с оглед на професионалните и личните качества на кандидатите. По време на тези консултации установяваме силните им страни, обсъждаме най-големите трудности, които се срещат при търсенето и намирането на работа и говорим за езика на тялото.

Ние в Top Skills Recruitment, знаем, че намирането на подходящо работно място е съчетание от умения, организация и късмет, затова, винаги можете да разчитате на нас! Ще Ви съдействаме с кариерна консултация и ще поговорим за това как да се подготвите, за да получите мечтаната работа.

По време на кариерната консултация, заедно ще:

  • открием най-подходящата за Вас сфера;
  • установим силните Ви страни;
  • обсъдим най-големите трудности, които сте срещали при търсенето и намирането на работа;
  • създадем перфектното CV;
  • поговорим за езика на тялото и тактическото му използване по време на среща.

Отидете на следващото си интервю за работа подготвени и уверени. Вярваме, че Вашето време е ценно и за това сме винаги на разположение за безплатни онлайн кариерни консултации. Тяхната продължителност е между 20 и 30 мин.

Разгледайте отворените ни позиции тук.

Свържете се с нас:

+359 896 719 324

[email protected]

www.topskills-bg.com

Още публикации