Top Skills Recruitment с демонстрация за изготвянето на мотивационен профил в реално време

След големия интерес от предходния ни уебинар, в който обсъдихме личната и професионална мотивация и правилното й използване, решихме да покажем и демонстрация – изготвянето в реално време.

Пригответе си 1 час, в който ще разберете за какво служи мотивационният профил на Рийс и как да го използвате, за да постигнете целите си.

Аз съм Ели Стойнева и съм съосновател на HR агенцията Top Skills Recruitment. Занимавам се с бизнес развитието на компанията, създавам контакт с потенциални клиенти и провеждам цялостно проучване на пазарните конкуренти.

Когато заедно с партньора ми Димитър Калев решихме да създадем Top Skills Recruitment, вече бяхме работили няколко години в сферата на човешките ресурси. Нашата идея бе да привлечем българи, които живеят в чужбина. За щастие, успяхме да върнем много хора, които към днешна дата се развиват професионално в България, както и да привлечем чужденци от различни държави, които да работят при наши клиенти от аутсорсинг сектора.

Сред портфолиото ни от услуги са: подбор и лизинг на персонал, кариерно консултиране, езикова школа, релокация на кандидати от трети страни, сертификационни обучения.

Имам удоволствието да Ви представя нашата втора част към най-новата услуга, която ще предлагаме от 2021 година – “Изготвяне на мотивационен профил” , а именно – демонстрация на изготвянето му – отново с участието на сертифицирания бизнес коуч – д-р Кирил Калев.

Ако за Вас темата, свързана с това кое мотивира и е истински ценно за всеки човек представлява интерес и желаете да научите повече информация, уебинарът е точно за Вас!

Заповядайте на организирания от нас БЕЗПЛАТЕН уебинар на тема ‘Мотивационен профил В реално време’, който ще се проведе на 21-ви Април от 18:30 ч.!

За регистрация – ТУК

За повече информация: [email protected] или +359 896 719 324

Още публикации