За Нас

Top Skills Recruitment е международна агенция за подбор на персонал, която вече няколко години успешно свързва тези, които търсят работа, с тези, които предлагат отлична такава. Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на HR, които поставят винаги в основата на това, което правят, клиента – независимо дали е кандидат за работа, наша или чуждестранна компания. По този начин експертите ни успяват не само да отговорят, но и да надвишават очакванията на клиентите.

Формулата ни за успех е индивидуален подход към всеки клиент, задълбочени познания за пазара на труда, бърз и ефективен начин на работа, отговорност. Това ни позволява да предлагаме различни видове услуги – подбор на персонал, лизинг на персонал, headhunting, payroll, изграждане на мотивационен профил, кариерни консултации и практически насочени езикови курсове. Разнообразното ни портфолио от услуги ни  дава възможност да работим в различни сектори, сред които IT, аутсорсинг, финанси, маркетинг, продажби, енергетика, производство, строителство и инженерство.

Отличният ни начин на работа ни нарежда сред най-добрите HR агенции в България, както и да получим международно признание. Top Skills Recruitment притежава сертификат за международен стандарт за системи и управление на качеството ISO 9001:2015.

Успехът е на една крачка разстояние – свържете се с нас!

Безплатен наръчник

Разкриваме Ви трите тайни за успех!